Agradi

 klantenservice

Over Agradi

Agradi is een online winkel waar u keuze heeft uit een ruim assortiment aan artikelen voor de verzorging van uw (huis)dieren, benodigdheden voor onder andere de ruiter- en hengelsport en andere outdoor-producten. Zowel agrarische bedrijven als particulieren kunnen terecht bij Agradi. Tevens is zij een ideale partner voor bijvoorbeeld kinderboerderijen, dierentuinen, zorgboerderijen, dierenasiels, dierenpensions en verzorgingstehuizen.
Bij haar oprichting in 1998 begon Agradi als postorderbedrijf met voornamelijk de veehouderij als doelgroep. Inmiddels is de doelgroep uitgebreid naar particulieren en biedt Agradi meer dan 100.000 producten aan, welke u gemakkelijk en snel bij u thuis kunt laten bezorgen. Kwaliteit en service staan zeer hoog in het vaandel bij Agradi. Daarom biedt zij alleen producten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen aan en probeert zij de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Tevens biedt Agradi op haar website uitgebreide informatie aan over dierenverzorging en gebruiksaanwijzingen van een selectie van haar producten.
De bestelwinkel is al meerdere malen verkozen tot beste webwinkel in de categorie ‘Dieren en Tuin’ op de jaarlijkse Thuiswinkel Awards. Tevens is zij aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Dit is een door de Consumentenbond gesteund keurmerk en houdt in dat u altijd veilig en betrouwbaar kunt online winkelen bij Agradi.
Tenslotte kunnen verenigingen zich laten sponsoren door het bedrijf. Van iedere bestelling die de vereniging bij de webwinkel plaatst, zal er een deel van de omzet worden gedoneerd aan de vereniging.

Contact

U kunt de klantenservice van Agradi bereiken op telefoonnummer 073–5226611. De klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Tevens kunt u contact opnemen met Agradi per e-mail. Indien uw vraag over uw bestelling betreft kunt u een e-mailbericht sturen naar order@agradi.nl. In het geval dat u een vraag betreffende verkoopinformatie of een klacht heeft, dan kunt u deze sturen naar klantenservice@agradi.nl. Voor al uw overige vragen kunt u een e-mailbericht sturen naar info@agradi.nl. De klantenservice streeft ernaar om uw e-mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Tevens kunt u altijd de zeer uitgebreide Veel gestelde vragen-sectie op de website raadplegen.
Het hoofdkantoor van Agradi is gevestigd op Het Sterrenbeeld 24, 5215 ML ’s-Hertogenbosch. Indien u per post contact wenst op te nemen met Agradi, dan kunt u dit doen door uw brief naar ditzelfde adres te sturen.
Tenslotte kunt u uw vragen ook via de sociale media stellen. Agradi is actief op zowel Facebook als Twitter.

Contact met Agradi

Openingstijden Agradi klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Agradi klantenservice

Contact met AgradiNummer
Algemeen073-5226611

Overige contactmogelijkheden Agradi klantenservice

Agradi opzeggen

Agradi direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/agradi.

Agradi ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Agradi? Laat ons je ervaring met Agradi weten!
Beoordeel Agradi

Adres Agradi klantenservice

Het Sterrenbeeld 24
's-Hertogenbosch

Laat ons je ervaring met de Agradi klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Agradi klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Agradi Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Agradi klantenservice?