Charles Vögele

 klantenservice

Over Charles Vögele

Charles Vögele is een winkelketen uit Zwitserland. Het is opgericht in 1955 en heeft op dit moment meer dan 850 filialen in verschillende landen in Europa. De winkelketen Charles Vögele kunt u dus niet enkel in Zwitserland vinden, maar ook in Nederland. Andere landen waarin Charles Vögele filialen heeft zijn Oostenrijk, Duitsland, België, Slowakije, Hongarije, Tsjechië en Polen. Charles Vögele heeft op dit moment ongeveer 7300 werknemers en de CEO van Charles Vögele is Markus Voegli. Het hoofdkantoor van Charles Vögele staat in Zwitserland, en om meer precies te zijn staat het hoofdkantoor in de stad Pfäffikon. Charles Vögele is dus duidelijk dus een winkelketen dat erg succesvol is in Europa. Dit is duidelijk te zien aan de hoeveelheid filialen dat het bedrijf heeft.

Kleding van Charles Vögele

Charles Vögele is gespecialiseerd in het verkopen van kleding die gemiddeld geprijsd zijn. Charles Vögele is een merk dat geen budget kleding verkoopt, maar de kleding is ook niet zo duur dat het niet te betalen is voor iemand uit een gemiddeld huishouden. Verder richt Charles Vögele zich op de volwassen koper. Echter, Charles Vögele heeft ook een kinderlijn. Verder verkoopt Charles Vögele zowel heren als dames mode. Charles Vögele heeft een snel wisselende collectie, die ook op de website van Charles Vögele te bekijken is. Natuurlijk heeft Charles Vögele ook elk seizoen een opruiming. De sale geeft de vaste klanten de kans om voor een prikkie kleding te kopen van Charles Vögele. Verder staat Charles Vögele bekend om haar degelijke assortiment, dat wel actueel blijft doordat het zeer vaak vernieuwd wordt.

Charles Vögele klantenservice

Verder vinden ze het bij Charles Vögele erg belangrijk dat hun klanten tevreden zijn over de producten die ze leveren. De kleding van Charles Vögele is dus van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit is dan ook precies de reden waarom Charles Vögele heel erg veel aandacht hecht aan hun klantenservice. De Charles Vögele klantenservice zit dus zeer goed in elkaar. Hierdoor hebben klanten alle mogelijkheid om contact op te nemen met de Charles Vögele klantenservice. Dit vinden ze bij Charles Vögele erg belangrijk omdat ze dan bij Charles Vögele helemaal op de hoogte zijn van problemen of vragen die er misschien spelen bij hun klanten. De Nederlandse Charles Vögele klantenservice kunt op verschillende manieren bereiken. De meest gemakkelijke manier is via de telefoon. U kunt de Charles Vögele klantenservice bereiken op het volgende nummer: 0302405111. Als u liever niet belt met de Charles Vögele klantenservice maar op een andere manier contact wil zoeken, dan kunt u ook via email contact zoeken met de Charles Vögele klantenservice. Medewerkers van de klantenservice zullen dan zo snel mogelijk contact met u zoeken en uw vraag beantwoorden.

Contact met Charles Vögele

Openingstijden Charles Vögele klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -20:00
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -20:00
Zaterdag
08:00 -18:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Charles Vögele klantenservice

Contact met Charles VögeleNummer
Algemeen0900 - 480 88 08

Overige contactmogelijkheden Charles Vögele klantenservice

Charles Vögele opzeggen

Charles Vögele direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/charles vögele.

Charles Vögele ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Charles Vögele? Laat ons je ervaring met Charles Vögele weten!
Beoordeel Charles Vögele

Adres Charles Vögele klantenservice

Hyperonenweg 4
Utrecht

Laat ons je ervaring met de Charles Vögele klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Charles Vögele klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Charles Vögele Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Charles Vögele klantenservice?