Charles Vögele

Over Charles Vögele

Charles Vögele is een winkelketen uit Zwitserland. Het is opgericht in 1955 en heeft op dit moment meer dan 850 filialen in verschillende landen in Europa. De winkelketen Charles Vögele kunt u dus niet enkel in Zwitserland vinden, maar ook in Nederland. Andere landen waarin Charles Vögele filialen heeft zijn Oostenrijk, Duitsland, België, Slowakije, Hongarije, Tsjechië en Polen. Charles Vögele heeft op dit moment ongeveer 7300 werknemers en de CEO van Charles Vögele is Markus Voegli. Het hoofdkantoor van Charles Vögele staat in Zwitserland, en om meer precies te zijn staat het hoofdkantoor in de stad Pfäffikon. Charles Vögele is dus duidelijk dus een winkelketen dat erg succesvol is in Europa. Dit is duidelijk te zien aan de hoeveelheid filialen dat het bedrijf heeft.

Kleding van Charles Vögele

Charles Vögele is gespecialiseerd in het verkopen van kleding die gemiddeld geprijsd zijn. Charles Vögele is een merk dat geen budget kleding verkoopt, maar de kleding is ook niet zo duur dat het niet te betalen is voor iemand uit een gemiddeld huishouden. Verder richt Charles Vögele zich op de volwassen koper. Echter, Charles Vögele heeft ook een kinderlijn. Verder verkoopt Charles Vögele zowel heren als dames mode. Charles Vögele heeft een snel wisselende collectie, die ook op de website van Charles Vögele te bekijken is. Natuurlijk heeft Charles Vögele ook elk seizoen een opruiming. De sale geeft de vaste klanten de kans om voor een prikkie kleding te kopen van Charles Vögele. Verder staat Charles Vögele bekend om haar degelijke assortiment, dat wel actueel blijft doordat het zeer vaak vernieuwd wordt.

Charles Vögele klantenservice

Verder vinden ze het bij Charles Vögele erg belangrijk dat hun klanten tevreden zijn over de producten die ze leveren. De kleding van Charles Vögele is dus van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit is dan ook precies de reden waarom Charles Vögele heel erg veel aandacht hecht aan hun klantenservice. De Charles Vögele klantenservice zit dus zeer goed in elkaar. Hierdoor hebben klanten alle mogelijkheid om contact op te nemen met de Charles Vögele klantenservice. Dit vinden ze bij Charles Vögele erg belangrijk omdat ze dan bij Charles Vögele helemaal op de hoogte zijn van problemen of vragen die er misschien spelen bij hun klanten. De Nederlandse Charles Vögele klantenservice kunt op verschillende manieren bereiken. De meest gemakkelijke manier is via de telefoon. U kunt de Charles Vögele klantenservice bereiken op het volgende nummer: 0302405111. Als u liever niet belt met de Charles Vögele klantenservice maar op een andere manier contact wil zoeken, dan kunt u ook via email contact zoeken met de Charles Vögele klantenservice. Medewerkers van de klantenservice zullen dan zo snel mogelijk contact met u zoeken en uw vraag beantwoorden.

Openingstijden Charles Vögele klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Charles Vögele

Telefoonnummer Charles Vögele klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 480 88 08
Belkosten
€ 0,35 per minuut

Adres Charles Vögele klantenservice

Hyperonenweg 4
Utrecht

E-mailadres Charles Vögele klantenservice

Charles Vögele opzeggen

Charles Vögele direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/charles vögele.

Charles Vögele ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie