Cosmox

 klantenservice

Over Cosmox

Cosmox is een Nederlandse webwinkel voor boeken, films, CD’s, games en meer. Zij begon in 2006 en heeft inmiddels een assortiment van meer dan 550.000 verschillende artikelen. Cosmox is eigendom van Novamedia, een marketing- en mediaorganisatie die ook het format van onder andere de Postcode Loterij onder zich heeft.
De missie van Cosmox is om de klant tijd vrij te laten maken voor zich zelf en zich even te verwennen met een leuk boek of een mooie film. Het assortiment is dan ook zeer uitgebreid en kunt u uw zoektocht naar het juiste boek of de juiste film eindeloos verfijnen in genres.
Cosmox heeft service zeer hoog in het vaandel staan. Daarom worden bestellingen die op werkdagen vóór 22.30 uur zijn besteld, de volgende dag al bij u thuisbezorgd. Bij bestellingen die meer dan €20,- bedragen is dit geheel kosteloos. In het geval dat u niet tevreden bent over uw bestelling en deze wilt retourneren, kunt u dit binnen 14 dagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen weer gratis retour zenden aan Cosmox. Doordat Cosmox is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk, kunt u altijd veilig en zonder zorgen online winkelen in de webshop.
Tenslotte heeft Cosmox in 2013 bij de Thuiswinkelawards de publiekspijs Beste Webwinkel in de categorie boeken, films games en muziek gewonnen.
Om op de hoogte te blijven van de laatste acties en aanbiedingen van Cosmox, kunt u zich via de website inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

In het geval dat u een vraag heeft, kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van Cosmox. Deze is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0900 – 2030222 en is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Indien u liever digitaal contact opneemt met Cosmox kunt u het online contactformulier via de website invullen, of een e-mail sturen naar service@cosmox.nl. De klantenservice van Cosmox zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen. Houdt er wel rekening mee dat wanneer u een e-mailbericht stuurt naar voornoemd e-mailadres dat er een iets langere verwerktijd is dan wanneer u gebruikmaakt van het contactformulier. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen, Cosmox is actief op zowel Facebook als Twitter.
In het geval dat u uw bestelling wenst te retourneren, kunt u dit doen door uw bestelling terug te sturen aan cosmox.nl, Antwoordnummer 6030, 3990 VB Houten.
Het hoofdkantoor van Cosmox is gevestigd op Papiermolen 14-24, 3994 DK Houten.

Contact met Cosmox

Openingstijden Cosmox klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -21:00
Dinsdag
09:00 -21:00
Woensdag
09:00 -21:00
Donderdag
09:00 -21:00
Vrijdag
09:00 -21:00
Zaterdag
10:00 -16:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Cosmox klantenservice

Contact met CosmoxNummer
Algemeen0900-2030222

Overige contactmogelijkheden Cosmox klantenservice

Cosmox opzeggen

Cosmox direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/cosmox.

Cosmox ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Cosmox? Laat ons je ervaring met Cosmox weten!
Beoordeel Cosmox

Adres Cosmox klantenservice

Papiermolen 14-24
Houten

Laat ons je ervaring met de Cosmox klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Cosmox klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Cosmox Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Cosmox klantenservice?