Doortje Kookt

 klantenservice

Over Doortje kookt

Doortje kookt is een online service waarbij u verse maaltijden kunt bestellen, die vervolgens bij u thuis worden bezorgd.
De visie van Doortje kookt is dat een druk leven of geen mogelijkheid om te koken geen excuus hoeft te zijn voor ongezonde of vette maaltijden. Daarom biedt Doortje kookt een alternatief van lekkere en gezonde maaltijden, die bereid zijn met alleen verse en natuurlijke ingrediënten. Bovendien worden de maaltijden bereid met behulp van recepten en technieken van meesterchef Paul van Staveren, die in het verleden een Michelin Ster heeft mogen ontvangen voor zijn kookkunsten.
Daarbij vindt Doortje kookt het niet alleen belangrijk dat de klant lekker en gezond eet, maar is zij ook bewust bezig met milieu en maatschappij. Veel van de gebruikte ingrediënten komen dan ook van lokale boeren en telers vandaan. Verder worden de maaltijden alleen op bestelling gemaakt, zodat restafval kan worden voorkomen. Doortje kookt gelooft in de kracht en smaak van puur eten, waardoor er dus ook geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen worden verwerkt in de maaltijden. Ook kan al het verpakkingsmateriaal van de aangeleverde maaltijden recyclebaar en wordt de keuken van Doortje kookt verlicht door LED-verlichting.

Hoe werkt het?

Het ontvangen van maaltijden van Doortje kookt gaat via een lidmaatschap. Als u eenmaal lid bent, ontvangt u wekelijks minimaal 3 dagen een maaltijd thuis. Via uw account geeft u gemakkelijk uw eetvoorkeuren uit het wekelijks wisselende menu door, alsmede het aantal personen en dagen per week waarvoor u maaltijden wilt laten bezorgen. Vervolgens wordt het eten op de afgesproken dagen in het door u gekozen tijdvak thuis bezorgd. Na bezorging kunt u, aan de hand van de aanwijzingen op de verpakking van de maaltijd, opwarmen in de oven of in de magnetron.
U kunt uw lidmaatschap bij Doortje kookt altijd even pauzeren, als u bijvoorbeeld even op vakantie bent of er even geen zin in heeft. Opzeggen kan natuurlijk ook altijd, een lidmaatschap bij Doortje kookt is geheel vrijblijvend.

Contact

Voor vragen kunt u de klantenservice van Doortje kookt bereiken via telefoonnummer 088 – 0183999. De klantenservice is zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Ook kunt u uw vragen via e-mail stellen, dit doet u door een e-mailbericht te sturen naar info@doortjekookt.nl. Tevens kunt u Doortje kookt via de sociale media contacteren, de klantenservice is actief op Facebook.
Het hoofdkantoor van Doortje kookt is gevestigd op Purmerweg 7, 1311 XE Almere.

Contact met Doortje Kookt

Openingstijden Doortje Kookt klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Doortje Kookt klantenservice

Contact met Doortje KooktNummer
Algemeen088 018 39 99

Overige contactmogelijkheden Doortje Kookt klantenservice

Doortje Kookt opzeggen

Doortje Kookt direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/doortje kookt.

Doortje Kookt ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Doortje Kookt? Laat ons je ervaring met Doortje Kookt weten!
Beoordeel Doortje Kookt

Adres Doortje Kookt klantenservice

Purmerweg 7
Almere

Laat ons je ervaring met de Doortje Kookt klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Doortje Kookt klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Doortje Kookt Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Doortje Kookt klantenservice?