Gadget House

 klantenservice

Over Gadget House

Gadget House is een webwinkel die producten levert via diverse winkels. Gadget House is onderdeel van SB Commerce BV. SB Commerce BV is weer een onderdeel van Sanoma. SB Commerce BV is een groot bedrijf dat verschillende webwinkels bezit zoals vtwonen.nl en tuinierenwebshop.nl. Het gehele traject van het bouwen van een webwinkel tot de logistieke afhandeling wordt verzorgd. De webwinkel Gadget House richt zich vooral op gadgets. Via Gadget House kunt u duizenden gadgets over de hele wereld bestellen. U kunt deze gadgets cadeau geven of zelf gebruiken voor thuis, kantoor of buiten.

Producten

Gadget house biedt verschillende soorten gadgets. Deze gadgets kunnen worden onder verdeeld in verschillende categorieën. Er zijn onder andere kantoor gadgets, woon gadgets, sport gadgets en reis gadgets. Gadget House biedt ook gepersonaliseerde gadgets aan. Gepersonaliseerde gadgets zijn gadgets met een persoonlijk tintje, bijvoorbeeld een boek met je eigen naam of een uniek chocotelegram. Ook zijn er via Gadget House ‘belevenissen’ te koop. U kunt dan een dagje weg of een activiteit in de vorm van een waardebon kopen.

Website

Op de website van Gadget House vindt u een overzicht van alle gadgets die Gadget House aanbiedt. Er is een speciale pagina voor gadgets die het meest geschikt zijn om cadeau te geven en gadgets die gepersonaliseerd kunnen worden. Ook is er een speciale pagina met de nieuwste producten die via Gadget House te bestellen zijn. Als laatste is er een pagina met sale, deze producten kunnen met korting gekocht worden. De ‘surprise me’ knop op de website van Gadget House biedt een viertal opties voor gadgets die willekeurig gekozen zijn. Op de website van Gadget House kunt u een eigen account aanmaken waarmee u onder andere uw bestelling kan volgen en gadgets kan opslaan die u later nog eens wilt bekijken. Alles wat voor tien uur besteld wordt, is de volgende dag al bij u thuis.

Contact

De klantenservice van Gadget House is te bereiken op het telefoonnummer 033-7544190 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Als u vragen of opmerkingen heeft over Gadget House kunt u ook contact opnemen via het e-mailadres klantenservice@gadgethouse.nl. Tevens is het mogelijk per post een vraag of opmerking door te geven. U kunt uw brief richten aan SB Commerce BV, Postbus 1042, 3800 BA ,Amersfoort. Als u een klacht heeft over Gadget House kunt u dit op verschillende manieren melden. U kunt uw klacht melden door te bellen met het telefoonnummer 033-4538010 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Ook kunt u uw klacht mailen naar klantenservice@sbcommerce.nl of een brief sturen naar SB Commerce B.V.,t.a.v. Teamleider Klantenservice, Postbus 1042, 3800 BA Amersfoort.

Contact met Gadget House

Openingstijden Gadget House klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gadget House klantenservice

Contact met Gadget HouseNummer
Algemeen033 - 75 44 190

Overige contactmogelijkheden Gadget House klantenservice

Gadget House opzeggen

Gadget House direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gadget house.

Gadget House ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gadget House? Laat ons je ervaring met Gadget House weten!
Beoordeel Gadget House

Adres Gadget House klantenservice

Terminalweg 39b
Amersfoort

Laat ons je ervaring met de Gadget House klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gadget House klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gadget House Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gadget House klantenservice?