Gadget House

Over Gadget House

Gadget House is een webwinkel die producten levert via diverse winkels. Gadget House is onderdeel van SB Commerce BV. SB Commerce BV is weer een onderdeel van Sanoma. SB Commerce BV is een groot bedrijf dat verschillende webwinkels bezit zoals vtwonen.nl en tuinierenwebshop.nl. Het gehele traject van het bouwen van een webwinkel tot de logistieke afhandeling wordt verzorgd. De webwinkel Gadget House richt zich vooral op gadgets. Via Gadget House kunt u duizenden gadgets over de hele wereld bestellen. U kunt deze gadgets cadeau geven of zelf gebruiken voor thuis, kantoor of buiten.

Producten

Gadget house biedt verschillende soorten gadgets. Deze gadgets kunnen worden onder verdeeld in verschillende categorieën. Er zijn onder andere kantoor gadgets, woon gadgets, sport gadgets en reis gadgets. Gadget House biedt ook gepersonaliseerde gadgets aan. Gepersonaliseerde gadgets zijn gadgets met een persoonlijk tintje, bijvoorbeeld een boek met je eigen naam of een uniek chocotelegram. Ook zijn er via Gadget House ‘belevenissen’ te koop. U kunt dan een dagje weg of een activiteit in de vorm van een waardebon kopen.

Website

Op de website van Gadget House vindt u een overzicht van alle gadgets die Gadget House aanbiedt. Er is een speciale pagina voor gadgets die het meest geschikt zijn om cadeau te geven en gadgets die gepersonaliseerd kunnen worden. Ook is er een speciale pagina met de nieuwste producten die via Gadget House te bestellen zijn. Als laatste is er een pagina met sale, deze producten kunnen met korting gekocht worden. De ‘surprise me’ knop op de website van Gadget House biedt een viertal opties voor gadgets die willekeurig gekozen zijn. Op de website van Gadget House kunt u een eigen account aanmaken waarmee u onder andere uw bestelling kan volgen en gadgets kan opslaan die u later nog eens wilt bekijken. Alles wat voor tien uur besteld wordt, is de volgende dag al bij u thuis.

Contact

De klantenservice van Gadget House is te bereiken op het telefoonnummer 033-7544190 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Als u vragen of opmerkingen heeft over Gadget House kunt u ook contact opnemen via het e-mailadres klantenservice@gadgethouse.nl. Tevens is het mogelijk per post een vraag of opmerking door te geven. U kunt uw brief richten aan SB Commerce BV, Postbus 1042, 3800 BA ,Amersfoort. Als u een klacht heeft over Gadget House kunt u dit op verschillende manieren melden. U kunt uw klacht melden door te bellen met het telefoonnummer 033-4538010 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Ook kunt u uw klacht mailen naar klantenservice@sbcommerce.nl of een brief sturen naar SB Commerce B.V.,t.a.v. Teamleider Klantenservice, Postbus 1042, 3800 BA Amersfoort.

Openingstijden Gadget House klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gadget House

Telefoonnummer Gadget House klantenservice

Telefoonnummer
033 - 75 44 190
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gadget House klantenservice

Terminalweg 39b
Amersfoort

Gadget House opzeggen

Gadget House direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gadget house.

Gadget House ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie