Uitgeverij Boom Nelissen

 klantenservice

Over Uitgeverij Boom Nelissen

Uitgeverij Boom Nelissen is een Nederlandse uitgeverij dat met name literatuur uitgeeft rondom de thema’s management en coaching, mens en maatschappij, hulpverlening en geestelijke gezondheidszorg en onderwijs en opvoeding.
De uitgeverij werd in 1922 opgericht door Henri Nelissen in Bilthoven. Het begon als een kleine uitgeverij onder de naam “Uitgeverij H. Nelissen”. Inmiddels, meer dan 90 jaar en verscheidene ontwikkelingen later, is de uitgeverij uitgegroeid tot een echte kwaliteitsuitgeverij. Uitgeverij Boom Nelissen heeft vooral haar sporen verdiend in de publicatie van (e-)boeken en online content voor professionals. De uitgeverij is onderdeel van Boom Uitgevers Amsterdam, waar ook Uitgeverij Boom, SUN Architecture en Boom Testuitgevers onderdeel van uitmaken.
Via de webshop kunt u rechtstreeks bij Uitgeverij Boom Nelissen uw boeken bestellen. Deze worden kosteloos binnen 3 tot 5 werkdagen bij u thuisbezorgd. U kunt gemakkelijk online betalen via iDeal, VISA, Mastercard of PayPal. Tevens kunt u op factuur betalen.
Niet alleen particulieren kunnen via de webwinkel bestellen, maar ook bedrijven en docenten. Uitgeverij Boom Nelissen kan voor bedrijven van een bepaalde uitgave een speciale persoonlijke editie maken, voorzien van bijvoorbeeld het bedrijfslogo of een eigen voorwoord. Ook een eigen ontworpen omslag behoort tot de opties. Docenten kunnen speciale beoordelingsexemplaren aanvragen, waarbij zij kunnen beoordelen of het boek binnen de lesstof past en eventueel verplicht voorgeschreven kan worden.
Tenslotte is de webwinkel van Uitgeverij Boom Nelissen in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Dit keurmerk wordt door de Consumentenbond gesteund en betekent dat u ten alle tijden veilig en zonder zorgen kunt online winkelen en betalen bij Uitgeverij Boom Nelissen.

Contact

De klantenservice van Uitgeverij Boom Nelissen is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 5218933. De klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Tevens kunt u contact opnemen via de e-mail, dit doet u door een e-mailbericht te sturen aan service@boomnelissen.nl. De klantenservice streeft ernaar uw bericht binnen 3 werkdagen te beantwoorden. In het geval dat u liever contact opneemt via fax, dan kunt u uw faxbericht sturen naar 020 – 6253327. Indien u per post contact wenst op te nemen met Uitgeverij Boom Nelissen, kunt u uw brief adresseren aan Uitgeverij Boom Nelissen, Postbus 15970, 1001 NL Amsterdam. Ook kunt u uw vragen stellen via de sociale media, Uitgeverij Boom Nelissen is actief op zowel Facebook als Twitter.
Het hoofdkantoor van Uitgeverij Boom Nelissen is gevestigd aan Prinsengracht 747-751, 1017 JX Amsterdam. Dit is tevens het bezoekadres.

Contact met Uitgeverij Boom Nelissen

Openingstijden Uitgeverij Boom Nelissen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Uitgeverij Boom Nelissen klantenservice

Contact met Uitgeverij Boom NelissenNummer
Algemeen020 520 01 20

Overige contactmogelijkheden Uitgeverij Boom Nelissen klantenservice

Uitgeverij Boom Nelissen opzeggen

Uitgeverij Boom Nelissen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/uitgeverij boom nelissen.

Uitgeverij Boom Nelissen ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Uitgeverij Boom Nelissen? Laat ons je ervaring met Uitgeverij Boom Nelissen weten!
Beoordeel Uitgeverij Boom Nelissen

Adres Uitgeverij Boom Nelissen klantenservice

Prinsengracht 747-751
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Uitgeverij Boom Nelissen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Uitgeverij Boom Nelissen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Uitgeverij Boom Nelissen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Uitgeverij Boom Nelissen klantenservice?