Gemeente Franekeradeel

 klantenservice

Over de gemeente Franekeradeel

De gemeente Franekeradeel (officiële Friese naam: Frjentsjeradiel) is gelegen in het westen van de provincie Friesland en heeft meer dan 20.000 inwoners. De gemeente heeft een totale oppervlakte van iets meer dan 109 vierkante kilometer. Verder bestaat de gemeente uit zeventien kernen en veertien buurtschappen, waarvan Franeker de hoofdplaats is en tevens het grootste naar inwonersaantal.
Per 2018 zal de gemeente Franekeradeel echter komen te vervallen vanwege een gemeentelijke herindeling. De nieuwe gemeente zal Westergo gaan heten en zal inwonersaantal van ruim 47.000 inwoners gaan hebben.

Contact

Indien u een vraag, opmerking of klacht heeft voor of over de gemeente Franekeradeel, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 15 0517. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 517380380. Tevens kunt u de gemeente contacteren via fax, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0517 – 380388. Mocht u de gemeente Franekeradeel via de digitale weg wensen te contacteren, dat kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar info@franekeradeel.nl of door een bericht achter te laten via de sociale media. De klantenservice van de gemeente is actief op Twitter. Tevens is het mogelijk om per post contact op te nemen met de gemeente, hiervoor kunt u uw brief adresseren aan Postbus 58, 8800 AB Franeker.
U kunt vanzelfsprekend ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Franekeradeel, deze is gevestigd op Harlingerweg 18, 8801 PA Franeker. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur, op woensdagavond is er een extra avondopenstelling tot 19.00 uur. De balies burgerzaken, ruimte en belastingen zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur. Op woensdagavond is de balie burgerzaken extra geopend tot 19.00 uur en de balies ruimte en belastingen tot 16.30 uur. In principe is het niet nodig om van te voren een afspraak te maken, maar om de wachttijd te beperken raadt de gemeente dit wel aan. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel via de website van de gemeente Franekeradeel maken of door even met de klantenservice te bellen via eerdergenoemd nummer. Voor het afhalen van aangevraagde reisdocumenten en rijbewijzen kunt u altijd zonder afspraak tijdens de reguliere openingstijden op het gemeentehuis terecht.

Contact met Gemeente Franekeradeel

Openingstijden Gemeente Franekeradeel klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -16:30
Dinsdag
08:00 -16:30
Woensdag
08:00 -16:30
Donderdag
08:00 -16:30
Vrijdag
08:00 -16:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Franekeradeel klantenservice

Contact met Gemeente FranekeradeelNummer
Algemeen14 0517

Overige contactmogelijkheden Gemeente Franekeradeel klantenservice

Gemeente Franekeradeel opzeggen

Gemeente Franekeradeel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente franekeradeel.

Gemeente Franekeradeel ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Franekeradeel? Laat ons je ervaring met Gemeente Franekeradeel weten!
Beoordeel Gemeente Franekeradeel

Adres Gemeente Franekeradeel klantenservice

Harlingerweg 18
Franeker

Laat ons je ervaring met de Gemeente Franekeradeel klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Franekeradeel klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Franekeradeel Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Franekeradeel klantenservice?