Gemeente Geldermalsen

 klantenservice

Over de gemeente Geldermalsen

De gemeente Geldermalsen is gelegen in het westen van de provincie Gelderland. De gemeente heeft meer dan 26.000 inwoners en een totale oppervlakte van 101 vierkante kilometer. De hoofdplaats van de gemeente is Geldermalsen, daarnaast bestaat de gemeente ook uit de plaatsen Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Gellicum, Meteren, Rhenoy, Rumpt en Tricht. De gemeente Geldermalsen is ontstaan toen zij in 1978 fuseerde met de gemeente Beesd, Buurmalsen en Deil na een gemeentelijke herindeling.
De gemeente Geldermalsen is gelegen in het gebied Rivierenland. In dit gebied vindt u zowel mooie karakteristieke dorpjes als een flinke hoeveelheid natuur. Het natuurgebied maakt voornamelijk deel uit van de Betuwe en is uitgerust met vele fiets-, wandel- en ruiterpaden.

Contact

In het geval dat u een vraag, suggestie of klacht heeft voor of over de gemeente Geldermalsen, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0345 – 586611. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Tevens kunt u de gemeente digitaal contacteren, dit kunt u doen door een e-mailbericht naar info@geldermalsen.nl te sturen, of door een bericht via de sociale media te sturen. De klantenservice van de gemeente Geldermalsen is actief op zowel Facebook als Twitter. Mocht u liever per post contact op willen nemen met de gemeente Geldermalsen, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen.
Tenslotte kunt u ook in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Geldermalsen, deze is gevestigd op Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen. Echter kunt u wel alleen op afspraak op het gemeentehuis terecht. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel via het digitale loket op de website van de gemeente maken of door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer. Een afspraak dient u minimaal één dag van te voren te maken. Het is mogelijk om een afspraak te maken tijdens de volgende tijden: maandag tussen 8.30 en 12.30 uur, dinsdag tussen 8.30 en 20.00 uur, woensdag tussen 8.30 en 17.00 uur, en op donderdag en vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur. Het afhalen van een aangevraagd product kunt u ook op maandag- en donderdagmiddag tot 17.00 uur doen. Wanneer u naar het gemeentehuis komt voor uw afspraak, dient u het afspraaknummer mee te nemen (deze vindt u in de bevestigingsmail) en zich vervolgens te melden bij de zogenaamde afspraakzuil in de hal van het gemeentehuis.

Contact met Gemeente Geldermalsen

Openingstijden Gemeente Geldermalsen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Geldermalsen klantenservice

Contact met Gemeente GeldermalsenNummer
Algemeen0345 - 58 66 11

Overige contactmogelijkheden Gemeente Geldermalsen klantenservice

Gemeente Geldermalsen opzeggen

Gemeente Geldermalsen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente geldermalsen.

Gemeente Geldermalsen ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Geldermalsen? Laat ons je ervaring met Gemeente Geldermalsen weten!
Beoordeel Gemeente Geldermalsen

Adres Gemeente Geldermalsen klantenservice

Kuipershof 2
Geldermalsen

Laat ons je ervaring met de Gemeente Geldermalsen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Geldermalsen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Geldermalsen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Geldermalsen klantenservice?