Gemeente Geldrop-Mierlo

 klantenservice

Over de gemeente Geldrop-Mierlo

De gemeente Geldrop-Mierlo is gelegen in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt bijna 39.000 inwoners en heeft een totale oppervlakte van zo’n 31 vierkante kilometer. Daarnaast ontstond zij in 2004 bij een gemeentelijke herindeling toen de gemeenten Geldrop en Mierlo fuseerden, waardoor de gemeente nu uit drie dorpen en 9 gehuchten en buurtschappen bestaat.
Oorspronkelijk waren zowel Geldrop als Mierlo industriegemeenten waar met name textiel en wol werd verwerkt. Tegenwoordig zijn zij als de gemeente Geldrop-Mierlo een mix van dorp en stad, en van natuur en voorzieningen. Het buitengebied van de gemeente kenmerkt zich juist door haar agrarische karakter.

Contact

Mocht u een vraag, suggestie of klacht hebben voor of over de gemeente Geldrop-Mierlo, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente door te bellen naar telefoonnummer 14 040. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur. Buiten kantooruren kunt u uw boodschap inspreken. In het geval dat u liever via de digitale weg contact wilt opnemen met de gemeente Geldrop-Mierlo, dan kunt u dit doen door onder vermelding van uw naam en adresgegevens een e-mailbericht te sturen naar gemeente@geldrop-mierlo.nl of door een bericht via de sociale media te versturen. De klantenservice van de gemeente is actief op zowel Facebook als Twitter. Daarnaast streeft zij ernaar zo snel mogelijk contact met u op te nemen. Tevens is het mogelijk om de gemeente Geldrop-Mierlo schriftelijk te contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 10101, 5660 GA Geldrop.
Het is uiteraard tevens mogelijk om in persoon op het gemeentehuis van de gemeente Geldrop-Mierlo langs te komen, deze is gevestigd op Hofstraat 4, 5664 HT Geldrop. Voor uw bezoek dient u wel van te voren een afspraak te maken met de gemeente. Dit kunt u gemakkelijk en snel via de website van de gemeente Geldrop-Mierlo doen of door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice via eerdergenoemd nummer. De Publieksbalie is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Daarnaast zijn er avondopenstellingen op maandagavond tussen 18.00 en 20.00 uur en op donderdag tussen 18.00 en 20.00 uur. Tijdens de avondopenstellingen kunt u echter alleen op het gemeentehuis terecht voor de aanvraag van burgerzakenproducten zoals paspoorten en rijbewijzen.

Contact met Gemeente Geldrop-Mierlo

Openingstijden Gemeente Geldrop-Mierlo klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Geldrop-Mierlo klantenservice

Contact met Gemeente Geldrop-MierloNummer
Algemeen14 040

Overige contactmogelijkheden Gemeente Geldrop-Mierlo klantenservice

Gemeente Geldrop-Mierlo opzeggen

Gemeente Geldrop-Mierlo direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente geldrop-mierlo.

Gemeente Geldrop-Mierlo ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Geldrop-Mierlo? Laat ons je ervaring met Gemeente Geldrop-Mierlo weten!
Beoordeel Gemeente Geldrop-Mierlo

Adres Gemeente Geldrop-Mierlo klantenservice

Hofstraat 4
Geldrop

Laat ons je ervaring met de Gemeente Geldrop-Mierlo klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Geldrop-Mierlo klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Geldrop-Mierlo Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Geldrop-Mierlo klantenservice?