Gemeente Haaksbergen

 klantenservice

<h2>Over de gemeente Haaksbergen</h2>

De gemeente Haaksbergen is gelegen het oosten van de gemeente Overijssel, en tevens in het zuiden van de regio Twente. De gemeente Haaksbergen telt meer dan 24.000 inwoners en heeft een totale oppervlakte van ruim 105 vierkante kilometer. Dankzij haar wapen, waarop een ster te zien is, wordt de gemeente Haaksbergen ook vaak de ‘ster van Twente’ genoemd.

De gemeente Haaksbergen bestaat uit hoofdplaats Haaksbergen, de dorpen Buurse en St. Isidorushoeve en enkele buurtschappen. Dankzij de oostelijke ligging van de gemeente grenst zij tevens aan een tweetal Duitse gemeenten.

Lange tijd was de textielindustrie van groot belang binnen Twente en dus ook in de gemeente Haaksbergen. De plaatselijke fabriek van D. Jordaan & Zonen zorgde voor de meeste werkgelegenheid. In de jaren ’70 stortte de industrie echter in en moest men uitwijken naar andere beroepen.

<h2>Contact</h2>

Mocht u vragen, opmerkingen of klachten voor of over de gemeente Haaksbergen hebben, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 053 – 5734567. De klantenservice van de gemeente Haaksbergen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Tevens kunt u de gemeente Haaksbergen per fax contacteren, dit doet u door uw faxbericht naar faxnummer 053 – 5728075 te sturen. In het geval dat u de gemeente liever via de digitale weg willen bereiken, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht naar gemeente@haaksbergen.nlte sturen of een berichtje op de Twitter- of Facebook-pagina van de gemeente Haaksbergen achter te laten. De klantenservice zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tevens kunt u de gemeente per post contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 102, 7480 AC Haaksbergen.

Het is uiteraard ook altijd mogelijk om persoonlijk op het gemeentehuis van de gemeente Haaksbergen langs te komen. Deze is gevestigd op Markt 3, 7481 HS Haaksbergen. U kunt op van maandag tot en met vrijdag op het gemeentehuis terecht tussen 8.30 en 12.30 uur. Op dinsdag heeft de balie publiekszaken een extra avondopenstelling tussen 17.00 en 19.00 uur. De gemeente Haaksbergen verzoekt u echter wel van te voren een afspraak te maken, hierdoor kunnen de wachttijden op het gemeentehuis zoveel mogelijk beperkt. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel zelf via het digitale loket op de website van de gemeente Haaksbergen maken, of door even te bellen met de klantenservice van de gemeente via eerdergenoemd telefoonnummer.

Contact met Gemeente Haaksbergen

Openingstijden Gemeente Haaksbergen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Haaksbergen klantenservice

Contact met Gemeente HaaksbergenNummer
Algemeen053 - 573 45 67

Overige contactmogelijkheden Gemeente Haaksbergen klantenservice

Gemeente Haaksbergen opzeggen

Gemeente Haaksbergen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente haaksbergen.

Gemeente Haaksbergen ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Haaksbergen? Laat ons je ervaring met Gemeente Haaksbergen weten!
Beoordeel Gemeente Haaksbergen

Adres Gemeente Haaksbergen klantenservice

Markt 3
Haaksbergen

Laat ons je ervaring met de Gemeente Haaksbergen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Haaksbergen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Haaksbergen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Haaksbergen klantenservice?