Gemeente Hardinxveld-Giessendam

 klantenservice

Over de gemeente Hardinxveld-Giessendam

De gemeente Hardinxveld-Giessendam is gelegen in het zuidoosten van de provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft een inwonersaantal van ongeveer 17.700 inwoners en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 19 vierkante kilometer. De gemeente ontstond in 1957 toen de voormalige gemeenten Hardinxveld en Giessendam werden samengevoegd bij een gemeentelijke herindeling.

De kern van de gemeente Hardinxveld-Giessendam bestaat slechts uit twee dorpen, namelijk Boven-Hardinxveld en Giessendam – Neder-Hardinxveld. Het laatste dorp is een dubbeldorp, de reden dat zij samen zijn gevoegd is omdat zij al eeuwen één kerkelijke gemeente vormen en daarom ook nauw aan elkaar verbonden zijn.

Contact

In het geval dat u een vraag, klacht of een suggestie voor of over de gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0184. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Voor calamiteiten buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de servicelijn via telefoonnummer 0184 – 670267. Tevens kunt u de gemeente Hardinxveld-Giessendam per fax contacteren, dit doet u door uw faxbericht te versturen naar faxnummer 0184 – 674400. Indien u de gemeente Hardinxveld-Giessendam digitaal wenst te bereiken, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar info@gemhg.nl, of door een bericht via de sociale media naar de gemeente te sturen. De klantenservice is actief op Twitter. De klantenservice streeft ernaar om zo snel mogelijk te antwoorden op uw bericht. Daarnaast is het ook mogelijk om schriftelijk contact op te nemen met de gemeente Hardinxveld-Giessendam, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 175, 3370 AD Hardinxveld-Giessendam. U kunt bezwaar- en beroepsschriften alleen per post indienen.

Tevens is het mogelijk om langs te komen op het gemeentehuis van de gemeente Hardinxveld-Giessendam, deze is gevestigd  op Raadhuisplein 1, 3371 AS Hardinxveld-Giessendam. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 zonder afspraak op het gemeentehuis terecht. Daarnaast is er ook een vrije inloop-avond op elke donderdag tussen 16.00 en 20.00 uur. Tijdens de inloopuren op donderdagavond kunt u echter niet op het gemeentehuis terecht voor de aangifte van geboorte of overlijden, erkenning, naturalisatieaanvragen, ondertrouw of vestiging in het buitenland. Daarnaast kunt u van maandag tot en met donderdag tussen 13.00 en 16.00 uur op afspraak op het gemeentehuis van de gemeente Hardinxveld-Giessendam terecht.  Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel online via de website maken of door even te bellen naar de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer.

Contact met Gemeente Hardinxveld-Giessendam

Openingstijden Gemeente Hardinxveld-Giessendam klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
gesloten
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -19:30
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Hardinxveld-Giessendam klantenservice

Contact met Gemeente Hardinxveld-GiessendamNummer
Algemeen14 0184

Overige contactmogelijkheden Gemeente Hardinxveld-Giessendam klantenservice

Gemeente Hardinxveld-Giessendam opzeggen

Gemeente Hardinxveld-Giessendam direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente hardinxveld-giessendam.

Gemeente Hardinxveld-Giessendam ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Hardinxveld-Giessendam? Laat ons je ervaring met Gemeente Hardinxveld-Giessendam weten!
Beoordeel Gemeente Hardinxveld-Giessendam

Adres Gemeente Hardinxveld-Giessendam klantenservice

Raadhuisplein 1
Hardinxveld-Giessendam

Laat ons je ervaring met de Gemeente Hardinxveld-Giessendam klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Hardinxveld-Giessendam klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Hardinxveld-Giessendam Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Hardinxveld-Giessendam klantenservice?