Gemeente Heerde

 klantenservice

Over de gemeente Heerde

De gemeente Heerde is gelegen in het noorden van de provincie Gelderland en ligt aan de rand van de streek de Veluwe. De gemeente heeft ongeveer 18.500 inwoners en een totale oppervlakte van 80 vierkante kilometer. De gemeente is vooral vanwege de natuurlijke omgeving erg populair onder toeristen, de omgeving kent namelijk vele wandel- en fietsroutes.

Hoofdplaats Heerde heeft een stedenband met zowel het Duitse Balve als het Poolse Bolków.

Contact

In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking voor de gemeente Heerde heeft, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0578 – 699494. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 16.00 uur. Voor calamiteiten met betrekking tot verkeersveiligheid, gladheid of riolering buiten kantooruren kunt u bellen naar telefoonnummer 06 – 52478969. Tevens is het mogelijk om de gemeente Heerde per fax te contacteren, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0578 – 695288. Mocht u de gemeente Heerde liever via de digitale weg willen contacteren, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website van de gemeente in te vullen, een e-mailbericht te sturen naar gemeente@heerde.nl of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente. De klantenservice van de gemeente Heerde is actief op zowel Twitter als Facebook. U kunt natuurlijk ook de gemeente Heerde per post contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 175, 8180 AD Heerde.

Het gemeentehuis van de gemeente Heerde is gevestigd op Eperweg 5, 8181 ET Heerde. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur. U kunt tijdens deze uren zonder afspraak binnenlopen. Daarnaast heeft de gemeente extra avondopenstellingen voor het loket Burgerzaken op maandagavond. Tussen 1 oktober en 31 maart is dit tussen 17.00 en 19.00 uur, en tussen 1 april en 30 september is dit tussen 16.30 en 19.30 uur. In het geval dat u liever in de middag langs wilt komen, dan kunt u hiervoor een afspraak maken. Dit kunt u gemakkelijk zelf via de website van de gemeente Heerde doen of door even te bellen naar de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer.

Het college van burgemeester en wethouders, de griffie en het bestuurssecretariaat zijn echter gevestigd in het raadhuis, waar tevens de vergaderingen plaatsvinden. Het raadhuis is gevestigd op Dorpsstraat 1, 8181 HL Heerde.

Contact met Gemeente Heerde

Openingstijden Gemeente Heerde klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Heerde klantenservice

Contact met Gemeente HeerdeNummer
Algemeen0578 - 69 94 94

Overige contactmogelijkheden Gemeente Heerde klantenservice

Gemeente Heerde opzeggen

Gemeente Heerde direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente heerde.

Gemeente Heerde ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Heerde? Laat ons je ervaring met Gemeente Heerde weten!
Beoordeel Gemeente Heerde

Adres Gemeente Heerde klantenservice

Eperweg 5
Heerde

Laat ons je ervaring met de Gemeente Heerde klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Heerde klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Heerde Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Heerde klantenservice?