Gemeente Heerhugowaard

 klantenservice

Over de gemeente Heerhugowaard

De gemeente Heerhugowaard is gelegen in het noorden van de provincie Noord-Holland en tevens gelegen in de streek West-Friesland. De gemeente heeft een totale oppervlakte van 40 vierkante kilometer en een inwonersaantal van ruim 53.500 inwoners. De hoofdplaats van de gemeente is het gelijknamige Heerhugowaard. Daarnaast kent zij nog 5 dorpen en 4 buurtschappen. Hoewel Heerhugowaard oorspronkelijk niet bij de streek Kennemerland hoort, is zij wel onderdeel van het gelijknamige gemeentelijke samenwerkingsverband.

Contact

In het geval dat u een vraag, klacht, suggestie of opmerking heeft voor of over de gemeente Heerhugowaard, kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 072. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 725755555. Mocht u de gemeente per fax willen contacteren, dan kunt u dit doen door uw faxbericht te versturen naar faxnummer 072 – 5755556. Ook biedt de gemeente Heerhugowaard de mogelijkheid om de klantenservice per WhatsApp te contacteren, dit doet u door een WhatsApp-berichtje te versturen naar telefoonnummer 06 – 10529124. De klantenservice beantwoordt uw berichten tijdens de tijden waarop zij tevens telefonisch bereikbaar is. Aan sms-berichten of belverzoeken via dit telefoonnummer wordt geen gehoor gegeven. Indien u liever digitaal contact wilt opnemen met de gemeente Heerhugowaard, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar post@heerhugowaard.nl of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Tevens is het natuurlijk mogelijk om per post contact op te nemen met de gemeente, hiervoor kunt u uw brief adresseren aan Postbus 390, 1700 AJ Heerhugowaard.

U kunt natuurlijk ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Heerhugowaard, deze is gevestigd op Parelhof 1, 1703 EZ Heerhugowaard. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Op vrijdag heeft het loket Burgerzaken een extra avondopenstelling tussen 17.00 en 20.00 uur. U hoeft niet per se van te voren een afspraak te maken, maar om wachttijd te voorkomen raadt de gemeente u dit wel aan. Een afspraak kunt u zelf online maken via het Digitaal Loket op de website van de gemeente of door even te bellen naar de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer. Het loket Omgevingsvergunning is echter wel alleen op afspraak geopend.

Contact met Gemeente Heerhugowaard

Openingstijden Gemeente Heerhugowaard klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Heerhugowaard klantenservice

Contact met Gemeente HeerhugowaardNummer
Algemeen14 072

Overige contactmogelijkheden Gemeente Heerhugowaard klantenservice

Gemeente Heerhugowaard opzeggen

Gemeente Heerhugowaard direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente heerhugowaard.

Gemeente Heerhugowaard ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Heerhugowaard? Laat ons je ervaring met Gemeente Heerhugowaard weten!
Beoordeel Gemeente Heerhugowaard

Adres Gemeente Heerhugowaard klantenservice

Parelhof 1
Heerhugowaard

Laat ons je ervaring met de Gemeente Heerhugowaard klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Heerhugowaard klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Heerhugowaard Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Heerhugowaard klantenservice?