Gemeente Heiloo

<h2>Over de gemeente Heiloo</h2>

De gemeente Heiloo is gelegen in het westen van de provincie Noord-Holland. De gemeente heeft een oppervlakte van slechts 19 vierkante kilometer en heeft een inwonersaantal van 22.500 inwoners. Vooral in de jaren ’50 en ’60 groeide het inwonersaantal van de gemeente enorm, doordat er veel Amsterdammers naar Heiloo verhuisden. Momenteel bestaat de gemeente uit hoofdplaats Heiloo en de vier buurtschappen Bollendorp, Kaandorp, Kapel en Oosterzij.

De naam Heiloo komt van ‘heilig loo’, wat zoveel als ‘heilige hoogte’ betekent.

<h2>Contact</h2>

Voor vragen, suggesties of opmerkingen voor of over de gemeente Heiloo kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 072 – 5356666. De klantenservice van de gemeente is van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 16.30 uur en op vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur op dit telefoonnummer bereikbaar. In het geval van calamiteiten buiten kantooruren kunt u naar ditzelfde telefoonnummer bellen, u wordt dan doorverwezen. Tevens is het mogelijk om de gemeente Heiloo per fax te contacteren, dit doet u door uw faxbericht te versturen naar faxnummer 072 – 5356788. Indien u de gemeente Heiloo liever digitaal wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht naar info@heiloo.nl te sturen of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. U kunt tevens de gemeente per post bereiken, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 1, 1850 AA Heiloo. De gemeente zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen na ontvangst van uw bericht.

Het is uiteraard ook mogelijk om in persoon langs te komen op het gemeentehuis van de gemeente Heiloo, deze is gevestigd op Raadhuisplein 1, 1851 JL Heiloo. De publieksbalie Burgerzaken van het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.30 uur. Daarnaast is er een extra avondopenstelling op maandagavond tussen 18.00 en 20.00 uur. In principe hoeft u van te voren geen afspraak te maken om geholpen te worden op het gemeentehuis. In het geval dat u buiten de genoemde openingstijden geholpen wil worden, dient u een afspraak te maken. Dit kunt u gemakkelijk en snel via de website van de gemeente Heiloo doen of door de klantenservice te bellen via eerdergenoemd telefoonnummer. De publieksbalie Bouwen en Wonen werkt overigens enkel op afspraak.

Openingstijden Gemeente Heiloo klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Heiloo

Telefoonnummer Gemeente Heiloo klantenservice

Telefoonnummer
072 - 535 66 66
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Heiloo klantenservice

Raadhuisplein 1
Heiloo

E-mailadres Gemeente Heiloo klantenservice

E-mailadres

Gemeente Heiloo opzeggen

Gemeente Heiloo direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente heiloo.

Gemeente Heiloo ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie