Gemeente Heiloo

 klantenservice

<h2>Over de gemeente Heiloo</h2>

De gemeente Heiloo is gelegen in het westen van de provincie Noord-Holland. De gemeente heeft een oppervlakte van slechts 19 vierkante kilometer en heeft een inwonersaantal van 22.500 inwoners. Vooral in de jaren ’50 en ’60 groeide het inwonersaantal van de gemeente enorm, doordat er veel Amsterdammers naar Heiloo verhuisden. Momenteel bestaat de gemeente uit hoofdplaats Heiloo en de vier buurtschappen Bollendorp, Kaandorp, Kapel en Oosterzij.

De naam Heiloo komt van ‘heilig loo’, wat zoveel als ‘heilige hoogte’ betekent.

<h2>Contact</h2>

Voor vragen, suggesties of opmerkingen voor of over de gemeente Heiloo kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 072 – 5356666. De klantenservice van de gemeente is van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 16.30 uur en op vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur op dit telefoonnummer bereikbaar. In het geval van calamiteiten buiten kantooruren kunt u naar ditzelfde telefoonnummer bellen, u wordt dan doorverwezen. Tevens is het mogelijk om de gemeente Heiloo per fax te contacteren, dit doet u door uw faxbericht te versturen naar faxnummer 072 – 5356788. Indien u de gemeente Heiloo liever digitaal wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht naar info@heiloo.nl te sturen of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. U kunt tevens de gemeente per post bereiken, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 1, 1850 AA Heiloo. De gemeente zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen na ontvangst van uw bericht.

Het is uiteraard ook mogelijk om in persoon langs te komen op het gemeentehuis van de gemeente Heiloo, deze is gevestigd op Raadhuisplein 1, 1851 JL Heiloo. De publieksbalie Burgerzaken van het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.30 uur. Daarnaast is er een extra avondopenstelling op maandagavond tussen 18.00 en 20.00 uur. In principe hoeft u van te voren geen afspraak te maken om geholpen te worden op het gemeentehuis. In het geval dat u buiten de genoemde openingstijden geholpen wil worden, dient u een afspraak te maken. Dit kunt u gemakkelijk en snel via de website van de gemeente Heiloo doen of door de klantenservice te bellen via eerdergenoemd telefoonnummer. De publieksbalie Bouwen en Wonen werkt overigens enkel op afspraak.

Contact met Gemeente Heiloo

Openingstijden Gemeente Heiloo klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -16:30
Dinsdag
08:00 -16:30
Woensdag
08:00 -16:30
Donderdag
08:00 -16:30
Vrijdag
08:00 -16:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Heiloo klantenservice

Contact met Gemeente HeilooNummer
Algemeen072 - 535 66 66

Overige contactmogelijkheden Gemeente Heiloo klantenservice

Gemeente Heiloo opzeggen

Gemeente Heiloo direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente heiloo.

Gemeente Heiloo ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Heiloo? Laat ons je ervaring met Gemeente Heiloo weten!
Beoordeel Gemeente Heiloo

Adres Gemeente Heiloo klantenservice

Raadhuisplein 1
Heiloo

Laat ons je ervaring met de Gemeente Heiloo klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Heiloo klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Heiloo Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Heiloo klantenservice?