Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

<h2>Over de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht</h2>

De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is gelegen in het zuidoosten van de provincie Zuid-Holland. Hoewel de gemeente een totale oppervlakte van enkel 12 vierkante kilometer heeft, telt zij desalniettemin bijna 29.500 inwoners.

De naam van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht komt waarschijnlijk uit 1331, toen edelman Hendrik van Brederode besloot dijken te bouwen in het gebied. Dit project werd gefinancierd door onder andere Hendrik Ydo Wittens en Schiltman Wittens, welke hiervoor in ruil ambachtsheer zouden worden. Tot aan 1855 heette de gemeente dan ook ‘Hendrik-Ido-Schildmanskinderen-Ambacht en de Oostendam’.

 

<h2>Contact</h2>

In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking voor of over de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 078. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar 0031 786398989. Het is tevens mogelijk om een belverzoek bij de klantenservice in te dienen. U kunt dit doen door het speciale formulier hiervoor op de website in te vullen, waarna de klantenservice van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht binnen twee werkdagen contact met u zal opnemen. Naast telefonisch contact is het ook mogelijk om per fax uw vraag aan de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht te stellen, dit doet u door uw faxbericht te versturen naar faxnummer 078 – 7708102. Mocht u liever via de digitale weg contact op willen nemen met de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar gemeente@h-i-ambacht.nl of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Het is daarnaast uiteraard ook mogelijk om per post contact op te nemen met de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, hiervoor kunt u uw brief addresseren aan Postbus 34, 3340 AA Hendrik-Ido-Ambacht.

Bovendien kunt u natuurlijk ook in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, deze is gevestigd op Weteringsingel 1, 3342 AE Hendrik-Ido-Ambacht. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag tussen 14.00 en 19.30 uur, en op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur. U kunt voor de meeste diensten zowel met als zonder afspraak op het gemeentehuis terecht. Echter dient u voor zaken betreffende huwelijk, erkenning, eerste inschrijving en hervestiging, brondocumenten, omgevingsvergunningen, APV, naturalisatie- of optieaanvragen, en vreemdelingen- en vluchtelingenpaspoorten wel van te voren een afspraak te maken. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel zelf via de website van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht maken of door contact op te nemen met de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer.

Openingstijden Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Telefoonnummer Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht klantenservice

Telefoonnummer
14 078
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht klantenservice

Weteringsingel 1
Hendrik-Ido-Ambacht

E-mailadres Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht klantenservice

Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht opzeggen

Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente hendrik-ido-ambacht.

Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie