Gemeente Heusden

<h2>Over de gemeente Heusden</h2>

De gemeente Heusden is gelegen in het noorden van de provincie Noord-Brabant. De gemeente heeft een inwonersaantal van meer dan 43.000 inwoners en een oppervlakte van 79 vierkante kilometer. Hoewel de gemeente haar naam draagt, is de vestingstad Heusden niet de hoofdplaats van de gemeente Heusden, maar Drunen. Naast deze twee plaatsen bestaat de gemeente uit nog tien andere dorpen. De gemeente bestaat al in deze vorm sinds 1997, toen bij een gemeentelijke herindeling de gemeenten Heusden, Vlijmen en Drunen.

<h2> Contact</h2>

Mocht u vragen, suggesties of opmerkingen voor de gemeente Heusden hebben, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 073. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar 0031 735131789. Daarnaast is het ook mogelijk om contact op te nemen met de gemeente Heusden via WhatsApp. Om dit de kunnen doen kunt u via de applicatie WhatsApp op uw smartphone een bericht sturen naar telefoonnummer 06 – 53235705. Let wel, u kunt enkel via WhatsApp contact opnemen met dit nummer, aan sms-berichten of belverzoeken wordt geen gehoor gegeven. Mocht u liever uw vraag per fax willen stellen aan de gemeente Heusden, dan kunt u dat doen door uw bericht te versturen naar faxnummer 073 – 5131799. Indien u de gemeente Heusden digitaal wenst te contacteren dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar info@heusden.nl of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente Heusden. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om per post contact op te nemen met de gemeente Heusden, dit kunt u doen door uw brief te adresseren aan Postbus 41, 5250 AA Vlijmen.

U kunt tevens in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Heusden, deze is gevestigd op Julianastraat 34, 5251 ED Vlijmen. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Daarnaast zijn er extra avondopenstellingen elke dinsdag- en donderdagavond tot 19.30 uur. In principe hoeft u niet van te voren een afspraak te maken om geholpen te kunnen worden. Echter, de gemeente Heusden raadt aan om van te voren een afspraak te maken om zo wachttijd te voorkomen. U kunt gemakkelijk zelf een afspraak maken via de website van de gemeente Heusden of door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer.

Openingstijden Gemeente Heusden klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Heusden

Telefoonnummer Gemeente Heusden klantenservice

Telefoonnummer
14 073
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Heusden klantenservice

Julianastraat 34
Vlijmen

E-mailadres Gemeente Heusden klantenservice

E-mailadres

Gemeente Heusden opzeggen

Gemeente Heusden direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente heusden.

Gemeente Heusden ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie