Gemeente Hillegom

<h2>Over de gemeente Hillegom</h2>

De gemeente Hillegom is gelegen in het noorden van de provincie Zuid-Holland en tevens in de zogeheten Bollenstreek, waar veel van de Nederlandsen bloembollenteelt plaatsvindt. De gemeente heeft een inwonersaantal van meer dan 21.000 inwoners en een totale oppervlakte van slechts 13,5 vierkante kilometer.

De naam Hillegom is afgeleid van een voormalig abdij dat ‘Hijlighem’ heette, wat zoveel betekende als ‘Heilig Huis’. Helaas bestaat deze abdij niet meer.

Hillegom geniet internationale bekendheid vanwege haar ligging in de Bollenstreek en vanwege het bloemencorso dat jaarlijks in april door de straten van Hillegom rijdt.

<h2> Contact</h2>

In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking heeft voor de gemeente Hillegom, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0252. De klantenservice is  bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. U kunt tevens de gemeente Hillegom per fax contacteren, dit kunt u doen door uw faxbericht te versturen naar faxnummer 0252 – 537290. Mocht u uw vragen liever via de digitale weg aan de gemeente Hillegom willen stellen, dan kunt u dat doen door een e-mailbericht te sturen naar info@hillegom.nl of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente Hillegom. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Het is daarnaast uiteraard ook nog altijd mogelijk om de gemeente Hillegom per post te contacteren, dit kunt u doen door uw brief te adresseren aan Postbus 32, 2180 AA Hillegom. De gemeente zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen na ontvangst van uw bericht.

Tenslotte kunt u ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Hillegom, deze is gevestigd op Hoofdstraat 115, 2181 EC Hillegom. De publieksbalie in het gemeentehuis van de gemeente Hillegom is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur en op donderdagavond tussen 16.00 en 20.00 uur. U kunt dan gewoon zonder afspraak binnenlopen. Verder is de publieksbalie geopend van maandag tot en met woensdag tussen 13.30 en 15.45 uur en op donderdag tussen 16.00 en 19.30 uur. Tijdens deze openingsuren kunt u echter alleen op afspraak bij de publieksbalie van de gemeente Hillegom terecht. Een afspraak kunt u gemakkelijk zelf online via de website van de gemeente maken of door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer.

Openingstijden Gemeente Hillegom klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Hillegom

Telefoonnummer Gemeente Hillegom klantenservice

Telefoonnummer
14 0252
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Hillegom klantenservice

Hoofdstraat 115
Hillegom

E-mailadres Gemeente Hillegom klantenservice

E-mailadres

Gemeente Hillegom opzeggen

Gemeente Hillegom direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente hillegom.

Gemeente Hillegom ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie