Gemeente Hillegom

 klantenservice

<h2>Over de gemeente Hillegom</h2>

De gemeente Hillegom is gelegen in het noorden van de provincie Zuid-Holland en tevens in de zogeheten Bollenstreek, waar veel van de Nederlandsen bloembollenteelt plaatsvindt. De gemeente heeft een inwonersaantal van meer dan 21.000 inwoners en een totale oppervlakte van slechts 13,5 vierkante kilometer.

De naam Hillegom is afgeleid van een voormalig abdij dat ‘Hijlighem’ heette, wat zoveel betekende als ‘Heilig Huis’. Helaas bestaat deze abdij niet meer.

Hillegom geniet internationale bekendheid vanwege haar ligging in de Bollenstreek en vanwege het bloemencorso dat jaarlijks in april door de straten van Hillegom rijdt.

<h2> Contact</h2>

In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking heeft voor de gemeente Hillegom, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0252. De klantenservice is  bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. U kunt tevens de gemeente Hillegom per fax contacteren, dit kunt u doen door uw faxbericht te versturen naar faxnummer 0252 – 537290. Mocht u uw vragen liever via de digitale weg aan de gemeente Hillegom willen stellen, dan kunt u dat doen door een e-mailbericht te sturen naar info@hillegom.nl of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente Hillegom. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Het is daarnaast uiteraard ook nog altijd mogelijk om de gemeente Hillegom per post te contacteren, dit kunt u doen door uw brief te adresseren aan Postbus 32, 2180 AA Hillegom. De gemeente zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen na ontvangst van uw bericht.

Tenslotte kunt u ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Hillegom, deze is gevestigd op Hoofdstraat 115, 2181 EC Hillegom. De publieksbalie in het gemeentehuis van de gemeente Hillegom is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur en op donderdagavond tussen 16.00 en 20.00 uur. U kunt dan gewoon zonder afspraak binnenlopen. Verder is de publieksbalie geopend van maandag tot en met woensdag tussen 13.30 en 15.45 uur en op donderdag tussen 16.00 en 19.30 uur. Tijdens deze openingsuren kunt u echter alleen op afspraak bij de publieksbalie van de gemeente Hillegom terecht. Een afspraak kunt u gemakkelijk zelf online via de website van de gemeente maken of door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer.

Contact met Gemeente Hillegom

Openingstijden Gemeente Hillegom klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -15:45
Dinsdag
08:30 -15:45
Woensdag
08:30 -15:45
Donderdag
08:30 -12:30
Vrijdag
08:30 -12:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Hillegom klantenservice

Contact met Gemeente HillegomNummer
Algemeen14 0252

Overige contactmogelijkheden Gemeente Hillegom klantenservice

Gemeente Hillegom opzeggen

Gemeente Hillegom direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente hillegom.

Gemeente Hillegom ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Hillegom? Laat ons je ervaring met Gemeente Hillegom weten!
Beoordeel Gemeente Hillegom

Adres Gemeente Hillegom klantenservice

Hoofdstraat 115
Hillegom

Laat ons je ervaring met de Gemeente Hillegom klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Hillegom klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Hillegom Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Hillegom klantenservice?