Gemeente Hoogezand-Sappemeer

 klantenservice

<h2>Over de gemeente Hoogezand-Sappemeer</h2>

De gemeente Hoogezand-Sappemeer (ook wel Hogezaand-Sapmeer genoemd in het Gronings) is gelegen in het zuiden van de provincie Groningen. De gemeente telt ruim 34.000 inwoners en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 73 vierkante kilometer. De gemeente bestaat al sinds 1949, nadat de gemeenten Hoogezand en Sappemeer werden samengevoegd bij een gemeentelijke herindeling.

Er is zelfs een muziekalbum gebaseerd op de gemeente Hoogezand-Sappemeer, namelijk ‘High Sands and Liquid Lake’ van New Celeste. Deze groep verbleef namelijk in Hoogezand-Sappemeer toen zij door Nederland tourden in de jaren ’70.

<h2>Contact</h2>

Mocht u een vraag of suggestie hebben voor de gemeente Hoogezand-Sappemeer, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente Hoogezand-Sappemeer via telefoonnummer 0598 – 373737. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Tevens kunt u uw vragen per fax aan de gemeente stellen, dit doet u door uw bericht te sturen naar faxnummer 0598 – 373699. In het geval dat u de gemeente Hoogezand-Sappemeer liever via de digitale weg wilt contacteren, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar gemeente@hoogezand-sappemeer.nl of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Mocht u de gemeente Hoogezand-Sappemeer per post willen contacteren, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Postbus 75, 9600 AB Hoogezand-Sappemeer. Na ontvangst van u bericht zal de gemeente zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

U kunt uiteraard ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Hoogezand, deze is gevestigd op Gorecht-Oost 157, 9603 AE Hoogezand. De balie Publiekszaken is geopend op maandag tussen 13.00 en 16.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Daarnaast is er een extra avondopenstelling op donderdagavond tussen 18.30 en 19.30 uur. Het loket WMO is geopend op maandag tussen 13.00 en 16.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur, en op vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. De gemeente Hoogezand-Sappemeer werkt echter alleen op afspraak. U kunt gemakkelijk zelf een afspraak maken op een moment dat voor u uitkomt online via de Afsprakenkalender van de gemeente via de website, of door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer.

Contact met Gemeente Hoogezand-Sappemeer

Openingstijden Gemeente Hoogezand-Sappemeer klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Hoogezand-Sappemeer klantenservice

Contact met Gemeente Hoogezand-SappemeerNummer
Algemeen0598 - 37 37 37

Overige contactmogelijkheden Gemeente Hoogezand-Sappemeer klantenservice

Gemeente Hoogezand-Sappemeer opzeggen

Gemeente Hoogezand-Sappemeer direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente hoogezand-sappemeer.

Gemeente Hoogezand-Sappemeer ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Hoogezand-Sappemeer? Laat ons je ervaring met Gemeente Hoogezand-Sappemeer weten!
Beoordeel Gemeente Hoogezand-Sappemeer

Adres Gemeente Hoogezand-Sappemeer klantenservice

Gorecht-Oost 157
Hoogezand

Laat ons je ervaring met de Gemeente Hoogezand-Sappemeer klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Hoogezand-Sappemeer klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Hoogezand-Sappemeer Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Hoogezand-Sappemeer klantenservice?