Gemeente Zutphen

 klantenservice

Waarom contact met gemeentehuis Zutphen?

Een gemeente Zutphen contact kan om diverse redenen noodzakelijk zijn. Daarom is er een klantcontactcentrum door deze gemeente opgezet welke op elke doordeweekse dag bereikbaar is. Hier kunt u vragen stellen, problemen aankaarten en opmerkingen maken. Ook is dit centrum beschikbaar voor het maken van afspraken bij de gemeente. Naast het telefoonnummer, zoals hierboven aangegeven, kunt u ook veel zaken online regelen via de website. Belt u vanuit het buitenland naar de gemeente Zutphen? Dan kunt u het volgende telefoonnummer gebruiken: 0031 575 58 70 00.

Het is ook mogelijk om een brief te schrijven naar deze gemeente via het adres van het gemeentehuis Zutphen, zoals hierboven is weergegeven. Ook kunt u een e-mail sturen, bijvoorbeeld om bij de gemeente Zutphen een afspraak te maken. Indien u een bief of e-mail stuurt, is het wel belangrijk om uw naam, adres en vraag duidelijk te vermelden, evenals het onderwerp waar u over schrijft. Dit is namelijk ter bevordering van een snelle afhandeling van de melding.

Gemeente Zutphen telefoonnummer bellen

Indien u binnen de gemeente Zutphen openingstijden telefonisch contact opneemt, wordt u eerst welkom geheten. Door op deze manier contact op te nemen, kunt u vragen en problemen snel afhandelen. Om een snelle afhandeling nog meer te bevorderen, wordt u aangeraden om uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand te houden. Hier wordt weleens naar gevraagd door een medewerker van de gemeente en het is dan handig om deze paraat te hebben.

Openingstijden gemeente Zutphen telefoonnummer

Voor een telefonisch gemeente Zutphen contact kunt u de volgende openingstijden aanhouden:

 • Maandag: 08:30 tot 17:00 uur
 • Dinsdag: 08:30 tot 17:00 uur
 • Woensdag: 08:30 tot 17:00 uur
 • Donderdag: 08:30 tot 17:00 uur
 • Vrijdag: 08:30 tot 17:00 uur

De gemeente in Zutphen is dus enkel op doordeweekse dagen te bereiken tussen half 9 ’s ochtends en 5 uur ’s middags. In de weekenden is de gemeente niet via de telefoon bereikbaar.

Redenen voor gemeente Zutphen bellen

Er zijn diverse redenen waarom u met de gemeente in Zutphen via de telefoon contact op zou willen nemen. Onder andere de volgende zaken kunnen hier een aanleiding voor zijn:

 • Direct antwoord op alle vragen en problemen waar u mee kampt
 • Vragen en problemen snel oplossen en andere meldingen of aanvragen snel afhandelen
 • Het is ideaal voor als u liever een persoonlijk contact heeft met de gemeente
 • Bellen is effectief als u bij dringende zaken hulp nodig heeft

Het verloop van een telefonisch contact

Als u de gemeente Zutphen belt, krijgt u eerst een welkomstbericht te horen. Hierbij moet u de naam inspreken van de gemeente die u probeert te bereiken, wat in dit geval dus Zutphen is. Dit komt omdat meerdere gemeenten in Nederland via hetzelfde telefoonnummer te bereiken zijn. Nadat u bij het welkomstbericht de juiste naam heeft ingesproken, wordt u direct doorverbonden door een computer met de juiste gemeente.

Vervolgens wordt u wederom welkom geheten, maar nu bij de specifieke gemeente, gemeente Zutphen. Hierbij wordt er eerst gemeld dat u bij contact over de energietoeslag niets hoeft te doen. Ook wanneer u belt over een bijstandsuitkering hoeft u geen verdere actie te ondernemen. In dit geval wordt de toeslag of uitkering namelijk automatisch overgemaakt, waardoor u het vanzelf op uw rekening te zien krijgt.

Als laatste wordt u er nog op gewezen dat u bij een ander inkomen de website van de gemeente Zutphen in de gaten moet houden voor extra informatie over een uitbetaling. Daarna wordt u doorverbonden met een medewerker van de gemeente voor een verdere afhandeling van uw vragen en problemen.

Op KlantenserviceSpot bieden wij informatie over de contactgegevens en -mogelijkheden van allerlei bedrijven en organisaties. Kijk bijvoorbeeld ook hoe u contact opneemt met Univé, wanneer de NS klantenservice geopend is en hoe u met NLE contact krijgt. Alles wat u moet weten over de contactgegevens van bedrijven en organisaties vindt u bij ons. Met onze tien jaar ervaring, eigen storingsdienst en overzichtelijke bedrijfscultuur helpen we u efficiënt verder.

Contact met Gemeente Zutphen

Openingstijden Gemeente Zutphen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:30 -12:30
Dinsdag
08:30 -12:30
Woensdag
08:30 -16:00
Donderdag
08:30 -12:30
Vrijdag
08:30 -12:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Zutphen klantenservice

Contact met Gemeente ZutphenNummer
Algemeen14 0575

Overige contactmogelijkheden Gemeente Zutphen klantenservice

Gemeente Zutphen opzeggen

Gemeente Zutphen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente zutphen.

Gemeente Zutphen ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Zutphen? Laat ons je ervaring met Gemeente Zutphen weten!
Beoordeel Gemeente Zutphen

Adres Gemeente Zutphen klantenservice

's Gravenhof 2, 7201 DN
Zutphen

Laat ons je ervaring met de Gemeente Zutphen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Gemeente Zutphen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Zutphen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Zutphen klantenservice?