Gemeente Zwijndrecht

 klantenservice

Gemeente Zwijndrecht contact: hoe en waarom?

Door middel van de bovenstaande beschreven contactmogelijkheden kunt u contact opnemen met de gemeente Zwijndrecht. Niet alleen vermelden wij het adres van de gemeente Zwijndrecht, maar ook het telefoonnummer, het e-mailadres en de website van deze specifieke gemeente om een eenvoudig contact te waarborgen. Bij een telefonisch contact kunt u de aangegeven telefonische openingstijden gemeente Zwijndrecht aanhouden. Wanneer u een e-mail of brief stuurt naar de gemeente Zwijndrecht is het belangrijk om uw naam, adres, vraag en het onderwerp van contact duidelijk te vermelden om een snelle afhandeling te bevorderen.

Contact opnemen met deze gemeente kan bijvoorbeeld om een klacht in te dienen, bijvoorbeeld wanneer u niet tevreden bent over het werk of gedrag van een ambtenaar. Klachten kunnen telefonisch doorgegeven worden of per post gestuurd worden naar het gemeentehuis Zwijndrecht adres. Binnen de gemeente Zwijndrecht openingstijden is het ook mogelijk om een melding te maken van een openbare ruimte. Hiervoor kunt u het algemene telefoonnummer bellen. Een melding maken bij de gemeente Zwijndrecht kan overigens ook buiten de telefonische openingstijden via de website.

Gemeente Zwijndrecht melding telefonisch

Voor een snel antwoord op uw vraag kunt het beste de gemeente Zwijndrecht bellen. Problemen zijn zo snel opgelost en u heeft persoonlijk contact met een medewerker. Daarnaast is het handig in het geval van dringende zaken, waardoor er gelijk actie ondernomen kan worden.

Deze service is voorzien van een keuzemenu om dit contact met gemeente Zwijndrecht te vergemakkelijken en versnellen. U kunt tijdens een telefonisch gesprek gevraagd worden naar uw Burgerservicenummer (BSN), waardoor het handig is deze bij de hand te houden. Verder is het goed om te weten dat gesprekken mogelijk opgenomen worden om uitsluitend voor trainingsdoeleinden voor medewerkers te gebruiken.

Stappenplan keuzemenu telefonisch contact gemeente Zwijndrecht

Indien u de gemeente Zwijndrecht belt, krijgt u eerst te maken met een welkomstboodschap. Hierbij moet u na de piep de naam inspreken van de gemeente die u bereiken wilt, in dit geval dus de gemeente Zwijndrecht. Vervolgens wordt u doorverbonden met de gemeente Zwijndrecht. De volgende vier mogelijkheden zijn er in het keuzemenu:

  • Toets 1: Druk op toets 1 als u vragen heeft over gemeentelijke belastingen.
  • Toets 2: Deze keuzemogelijkheid is bestemd voor meldingen van een openbare ruimte, zoals zaken omtrent verlichting, afval en openbare wegen. Hierbij wordt u er ook op gewezen dat u meldingen over een openbaar gebied ook kunt maken op de website.
  • Toets 3: Toets 3 is voor vragen over of problemen met parkeervergunningen en andere hieraan gerelateerde zaken.
  • Toets 4: Deze keuze is voor alle overige vragen.

Naast informatie over Gemeente Zwijndrecht bieden wij nog veel meer informatie over de contactgegevens en klantenservice van bedrijven. Kom bijvoorbeeld meer te weten over de klantenservice van Ziggo, contact met de Basic Fit en de bol.com klantenservice.

Contact met Gemeente Zwijndrecht

Openingstijden Gemeente Zwijndrecht klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Zwijndrecht klantenservice

Contact met Gemeente ZwijndrechtNummer
Algemeen14 078

Overige contactmogelijkheden Gemeente Zwijndrecht klantenservice

Gemeente Zwijndrecht opzeggen

Gemeente Zwijndrecht direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente zwijndrecht.

Gemeente Zwijndrecht ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Zwijndrecht? Laat ons je ervaring met Gemeente Zwijndrecht weten!
Beoordeel Gemeente Zwijndrecht

Adres Gemeente Zwijndrecht klantenservice

Raadhuisplein 3
Zwijndrecht

Laat ons je ervaring met de Gemeente Zwijndrecht klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Zwijndrecht klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Zwijndrecht Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Zwijndrecht klantenservice?