KNVB

 klantenservice

Over de KNVB

Op 8 december 1889 werd de voorganger van de KNVB opgericht: de Nederlandschen Voetbal- en Atletischen Bond. In 1895 werd de naam gewijzigd naar de Nederlandse Voetbalbond en in 1929 werd de bond als koninklijk benoemd: de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond.

De KNVB heeft als taak om het voetbal niet alleen aantrekkelijk, maar ook toegankelijk en plezierig te maken. Alles wat met voetbal te maken heeft maakt deel uit van deze bond. Onder de bond valt het Nederlands elftal, maar ook de eredivisie en KNVB-beker. De KNVB richt zich zowel op het betaalde voetbal als op het amateurvoetbal. Daarnaast organiseert de bond de competities voor alle voetballers in Nederland. Het gaat hier om veldvoetbal en zaalvoetbal, jeugdvoetbal, vrouwenvoetbal en g-voetbal. De KNVB organiseert ook competities op het strand en op straat. Op de website van de KNVB is alle informatie te vinden met betrekking tot de competities: de spelregels, de competitiestructuur en de competitie indelingen.

Ook de arbitrage kan op ondersteuning rekenen. Scheidrechters en assistenten krijgen begeleiding, loopbaanperspectief en een opleiding van de KNVB, op alle niveaus.

Maatschappelijke projecten

De KNVB richt zich op meer dan alleen voetbal. Voetbal is niet het doel, maar wordt gezien als het middel om samen te werken aan een betere wereld. De KNVB ondersteunt dit door zich op twee pijlers te richten: het maken van een socialere wereld én het bijdragen aan een gezondere wereld.

Contactgegevens

Voor vragen of opmerkingen neemt u contact op met de Servicedesk: 0900-8075. Voor specifieke vragen over noodgevallen, wanordelijkheden of matchfixing zijn er speciale contactpunten beschikbaar. De informatie hierover vind je op de website van de KNVB.

U kunt ook het contactformulier op de website invullen en op die manier uw vraag aan de Servicedesk van de KNVB stellen. Schriftelijke post adresseert u aan de KNVB, Postbus 515, 3700 AM in Zeist.
Het bezoekadres is het KNVB Sportcentrum aan de Woudenbergseweg 56-58 in Zeist.

Contact met KNVB

Openingstijden KNVB klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers KNVB klantenservice

Contact met KNVBNummer
Algemeen0900 - 80 75

Overige contactmogelijkheden KNVB klantenservice

KNVB opzeggen

KNVB direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/knvb.

KNVB ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met KNVB? Laat ons je ervaring met KNVB weten!
Beoordeel KNVB

Adres KNVB klantenservice

Woudenbergseweg 56-58
Zeist

Laat ons je ervaring met de KNVB klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de KNVB klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel KNVB Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de KNVB klantenservice?