Green Mobile

 klantenservice

Green Mobile is een webwinkel waar u aan het juiste adres bent voor een refurbished telefoon. Dit is een toestel dat eerder is gebruikt, maar door specialisten aan de binnen- en buitenkant zorgvuldig wordt gecontroleerd en compleet wordt schoongemaakt. Zowel de hardware als de software wordt geüpdate. Green Mobile test zijn telefoons op maar liefst 24 verschillende punten. Alle verouderde onderdelen worden uiteraard vervangen, zodat u zo lang mogelijk van uw refurbished telefoon gebruik kunt maken. Door de aanschaf van een dergelijk toestel bij Green Mobile doet u niet alleen uw eigen portemonnee, maar ook het klimaat een plezier.

Goed voor uw portemonnee, goed voor het klimaat

Het maken van een smartphone kost 16 kilo aan CO2. Door een refurbished telefoon aan te schaffen, doet u het milieu dus een groot plezier. Green Mobile heeft sinds zijn oprichting al ruim 30.000 klanten van een geheel opgefrist toestel mogen voorzien. Afhankelijk van het merk en specifieke type kunt u tot wel honderden euro’s besparen op de aanschaf van een mobiel toestel. Bij Green Mobile kunt u kiezen uit een zeer breed aanbod refurbished telefoons van alle bekende merken zoals Apple, Samsung en Huawei. Het toestel wordt u gratis toegezonden, inclusief 24 maanden garantie.

Contact met Green Mobile

Het aanschaffen van een refurbished telefoon is een relatief nieuwe ontwikkeling. Daarom zitten de productexperts van Green Mobile klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele twijfels weg te nemen. U kunt ze op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 en op zaterdag van 09.30 tot 14.30 bereiken op het telefoonnummer 085 0282828. Ook indien u een andere vraag, opmerking of onverhoopt klacht hebt, maakt u gebruik van dit telefoonnummer. Tevens kunt u gebruik maken van de chatfunctie op de website.

Contact met Green Mobile

Openingstijden Green Mobile klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Green Mobile klantenservice

Contact met Green MobileNummer
Algemeen085 0282828

Overige contactmogelijkheden Green Mobile klantenservice

Green Mobile opzeggen

Green Mobile direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/green mobile.

Green Mobile ervaringen

6 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Green Mobile? Laat ons je ervaring met Green Mobile weten!
Beoordeel Green Mobile

Adres Green Mobile klantenservice

Tjalk 62
2411NZ, Bodegraven
Rapportcijfer Green Mobile klantenservice: 8.1

Rapportcijfer is gebaseerd op 6 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Green Mobile klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Green Mobile klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Green Mobile Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Green Mobile klantenservice?

6 reviews over “Green Mobile”

 1. Rapportcijfer: 2

  Binnen een jaar is mijn telefoon kapot gegaan. Batterij wil niet meer opladen en de telefoon gaat niet meer aan. Ik wil contact opnemen, maar nu zie ik dat ze gesloten zijn en de website niet meer bestaat. Ik heb meerdere slechte verhalen gelezen van anderen en het ziet er naar uit dat deze bende oplichters de koffers heeft gepakt….

 2. Rapportcijfer: 10

  goede ervaringen
  nu blijkt er nog stees fouten in te ziten dus wil graaag mijn geld terug

 3. Rapportcijfer: 10

  Via via van deze website vernomen en ik ben super enthousiast. Een goede, goedkope en veilige manier om een mooie 2e hands telefoon te kopen voor je kinderen.

 4. Rapportcijfer: 9.4

  Geweldig project, goede webshop en mooie telefoons tegen een scherpe prijs. Voor zowel mijzelf als mijn vriendin een “nieuwe” telefoon gekocht.

 5. Rapportcijfer: 9.2

  Voor mijn kinderen hier een telefoon gekocht. Ik vind het een heel goed project en ook goed voor de portemonnee. Het werd zeer netjes en schoon geleverd.