Green Mobile

Green Mobile is een webwinkel waar u aan het juiste adres bent voor een refurbished telefoon. Dit is een toestel dat eerder is gebruikt, maar door specialisten aan de binnen- en buitenkant zorgvuldig wordt gecontroleerd en compleet wordt schoongemaakt. Zowel de hardware als de software wordt geüpdate. Green Mobile test zijn telefoons op maar liefst 24 verschillende punten. Alle verouderde onderdelen worden uiteraard vervangen, zodat u zo lang mogelijk van uw refurbished telefoon gebruik kunt maken. Door de aanschaf van een dergelijk toestel bij Green Mobile doet u niet alleen uw eigen portemonnee, maar ook het klimaat een plezier.

Goed voor uw portemonnee, goed voor het klimaat

Het maken van een smartphone kost 16 kilo aan CO2. Door een refurbished telefoon aan te schaffen, doet u het milieu dus een groot plezier. Green Mobile heeft sinds zijn oprichting al ruim 30.000 klanten van een geheel opgefrist toestel mogen voorzien. Afhankelijk van het merk en specifieke type kunt u tot wel honderden euro’s besparen op de aanschaf van een mobiel toestel. Bij Green Mobile kunt u kiezen uit een zeer breed aanbod refurbished telefoons van alle bekende merken zoals Apple, Samsung en Huawei. Het toestel wordt u gratis toegezonden, inclusief 24 maanden garantie.

Contact met Green Mobile

Het aanschaffen van een refurbished telefoon is een relatief nieuwe ontwikkeling. Daarom zitten de productexperts van Green Mobile klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele twijfels weg te nemen. U kunt ze op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 en op zaterdag van 09.30 tot 14.30 bereiken op het telefoonnummer 085 0282828. Ook indien u een andere vraag, opmerking of onverhoopt klacht hebt, maakt u gebruik van dit telefoonnummer. Tevens kunt u gebruik maken van de chatfunctie op de website.

Openingstijden Green Mobile klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Green Mobile

Telefoonnummer Green Mobile klantenservice

Telefoonnummer
085 0282828
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Green Mobile klantenservice

Tjalk 62
2411NZ, Bodegraven

E-mailadres Green Mobile klantenservice

E-mailadres

Green Mobile opzeggen

Green Mobile direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/green mobile.

Green Mobile ervaringen

4 ervaringen.

4 gedachten over “Green Mobile”

  1. goede ervaringen
    nu blijkt er nog stees fouten in te ziten dus wil graaag mijn geld terug

  2. Via via van deze website vernomen en ik ben super enthousiast. Een goede, goedkope en veilige manier om een mooie 2e hands telefoon te kopen voor je kinderen.

  3. Geweldig project, goede webshop en mooie telefoons tegen een scherpe prijs. Voor zowel mijzelf als mijn vriendin een “nieuwe” telefoon gekocht.

  4. Voor mijn kinderen hier een telefoon gekocht. Ik vind het een heel goed project en ook goed voor de portemonnee. Het werd zeer netjes en schoon geleverd.

Plaats een reactie