MegaGadgets

MegaGadgets is een webwinkel die zich richt op de verkoop van gadgets en andere vernieuwende en verrassende producten. In vijftien jaar tijd is MegaGadgets de nationale marktleider op dit gebied geworden. De webwinkel definieert gadgets als ‘wannehaves’, soms omdat het leuke technische snufjes zijn en soms omdat ze ‘gewoon’ leuk zijn. U kunt dus rekenen op het meest uitgebreide assortiment aan grappige, handige en unieke producten. Zowel voor op kantoor als thuis of buiten. De gadgets zijn niet alleen leuk om zelf te hebben, maar ook om cadeau te doen.

Meer dan duizend gadgets van over de hele wereld

MegaGadgets startte in 2004 met de opening van een winkel in Leiden. Niet veel later werd het concept uitgebreid met een webshop, diverse franchise ondernemingen en shop-in-shop winkels. De producten die u bij MegaGadgets kunt kopen, zijn afkomstig van over de hele wereld. Het enthousiaste team medewerkers zoekt constant naar vernieuwende producten om de webshop up-to-date en aantrekkelijk te houden. Gadgets vindt u op de website in elke prijsklasse. Momenteel heeft u de keuze uit wel meer dan duizend producten. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij deze webshop terecht. De artikelen zijn in de webwinkel ondergebracht in enkele duidelijk omschreven categorieën.

Contact met MegaGadgets

Wilt u een vraag stellen aan MegaGadgets, of heeft u onverhoopt een klacht of opmerking over het bedrijf of een specifieke bestelling? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice op het hoofdkantoor. Deze is op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 bereikbaar via het telefoonnummer 070 3450062. Neemt u contact op over een bestelling, dan wordt u altijd naar het bestelnummer gevraagd. Het adres betreft zowel het hoofdkantoor als het magazijn, waar u op afspraak uw bestelling kunt afhalen.

Instagram: https://www.instagram.com/megagadgetsnl/

Openingstijden MegaGadgets klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
MegaGadgets

Telefoonnummer MegaGadgets klantenservice

Telefoonnummer
070 3450062
Belkosten
Lokaal tarief

Adres MegaGadgets klantenservice

MegaGadgets B.V., Rhone 40
2491AP, Den Haag

E-mailadres MegaGadgets klantenservice

MegaGadgets opzeggen

MegaGadgets direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/megagadgets.

MegaGadgets ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “MegaGadgets”

  1. Ik ken ze via Instagram. Erg leuke webshop met veel leuke kado ideeën.

  2. Ideaal voor een kado voor een collega. Grappige gadgets 🙂 Leuke webshop

  3. Summer Mystery Box besteld! Spannnnnooonnnd! Ben benieuwd :D:D:D

  4. Leuke en handige website voor wanneer je opzoek bent naar een kado. Geinige producten.

  5. Geinige webwinkel, ideaal voor vaderdag of iemands verjaardag.

Plaats een reactie