Allsecur

Over Allsecur

Allsecur is een autoverzekeraar die onderdeel is van Allianz Benelux N.V. Allsecur is in 2008 opgericht en richt zich op kwalitatieve autoverzekeringsproducten tegen een scherpe premie. Het bedrijf vindt het belangrijk dat het voor mensen makkelijk en overzichtelijk is om een autoverzekering zelf af te sluiten en te regelen. Allsecur heeft de afgelopen jaren meerdere prijzen en awards in ontvangst mogen nemen, Allsecur is onder andere voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot de ‘Beste keuze autoverzekering’.

Aanbod en diensten

Allsecur biedt alleen autoverzekeringen aan, doordat Allsecur zich alleen focust op autoverzekeringen kunnen zij de beste service aanbieden en worden de verzekeringen altijd aangeboden tegen een scherpe prijs. Allsecur geeft u ook graag handige tips en adviezen over uw autoverzekering, het onderhouden van uw auto en de verbetering van uw rijvaardigheid. U kunt voor tips en adviezen terecht bij de klantenservice op of de website. Allsecur geeft u alle informatie over de afhandeling van autoschade, auto onderhoud en het kopen van een auto. Op de website van Allsecur is het ook mogelijk om uw autoverzekering te vergelijken en uw premie te berekenen, zo ziet u in een oogopslag waar u goedkoper uit bent. Voordelen van Allsecur zijn dat u standaard geen eigen risico heeft, er snelle hulp bij schade is en u dagelijks uw autoverzekering kunt wijzigen of opzeggen. Ook is Allsecur bij schade altijd telefonisch bereikbaar, op elk moment van de dag.

Contact

De klantenservice van Allsecur is te bereiken op het telefoonnummer 073-548 5000 van maandag tot en met zaterdag. Op werkdagen is dit telefoonnummer te bereiken van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Voor schade aan uw auto is dit telefoonnummer 24 uur per dag bereikbaar. Als u een vraag heeft over Allsecur kunt u het beste eerst kijken op de website bij veel gestelde vragen. Als het antwoord op uw vraag hier niet tussen staat kunt u ook contact op nemen door te mailen. Uw kunt uw vraag of opmerking mailen naar het emailadres info@allsecur.nl. Ook is het mogelijk om contact op te nemen door het contactformulier op de website in te vullen. Als u liever schriftelijk contact wilt opnemen dan kan dat ook. U kunt uw brief richten aan: Allsecur, Postbus 1951, 5200 BZ Den Bosch. Allsecur is actief op verschillende op Twitter en Facebook, via deze social media kanalen kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en eventuele opmerkingen plaatsen.

Openingstijden Allsecur klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00
Allsecur

Telefoonnummer Allsecur klantenservice

Telefoonnummer
073 548 5000
Belkosten
lokaal tarief

Adres Allsecur klantenservice

Stationsplein 50
Den Bosch

E-mailadres Allsecur klantenservice

E-mailadres

Allsecur opzeggen

Allsecur direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/allsecur.

Allsecur ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie