Nuvema.nl

Nuvema is al 70 jaar actief in de branche van uitvaartverzekeringen. De verzekeringsmaatschappij werd in 1949 opgericht, toen onder de naam Stichting Begrafenisfonds Groningen. In 1958 veranderde deze naam in NV Nuvema. In 2018 werd de maatschappij overgenomen door Lifetri Uitvaartverzekeringen N.V. en verplaatste het hoofdkantoor zich naar Hilversum. Ondanks deze ontwikkelingen in de loop der jaren, heeft Nuvema altijd hetzelfde doel voor ogen gehouden, namelijk de individuele uitvaartwensen van de klant. Bij Nuvema krijgt u te maken met adviseurs die werkzaam zijn in uw regio. Zo kan aan al uw vragen en wensen het best beantwoord worden.

Uitvaartverzekeringen op maat

Nuvema staat voor passende en persoonlijke uitvaartverzekeringen. Biji het afsluiten van een begrafenisverzekering kiest u helemaal zelf wat u wilt verzekeren. Nuvema verzekert voor u een bedrag dat u daar minimaal voor nodig heeft. Dit kunt u verder aanvullen met persoonlijke wensen. Een goede uitvaartverzekering waarbij uw wensen duidelijk in kaart zijn gebracht, is behalve voor u ook voor de nabestaanden erg prettig. Mochten uw wensen in de loop der tijd veranderen, dan kunt u deze bij Nuvema kosteloos laten aanpassen. De kosten van de verzekering zijn altijd gebaseerd op lokale prijzen en worden elk jaar nauwkeurig gecontroleerd op eventuele veranderingen.

Contact met Nuvema.nl

Nuvema probeert u van zo helder mogelijke informatie en een optimale klantenservice te verschaffen. Mocht u ondanks dat toch een vraag hebben over uw polis, of over Nuvema en uitvaartverzekeringen in het algemeen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met het telefonische serviceteam van de uitvaartverzekeraar. Dit doet u middels het nummer 035 5480808. Nuvema is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar. Ook kunt u uw vragen online stellen. Dit doet u door het contactformulier op de website in te vullen.

Wilt u een brief sturen, dan maakt u gebruik van het volgende postadres: Postbus 1020, 1200 BA Hilversum:

Openingstijden Nuvema.nl klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17.00
Dinsdag
09:00 -17.00
Woensdag
09:00 -17.00
Donderdag
09:00 -17.00
Vrijdag
09:00 -17.00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Nuvema.nl

Telefoonnummer Nuvema.nl klantenservice

Telefoonnummer
035 5480808
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Nuvema.nl klantenservice

Olympia 1
1213 NS, Hilversum

E-mailadres Nuvema.nl klantenservice

E-mailadres

Nuvema.nl opzeggen

Nuvema.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/nuvema.nl.

Nuvema.nl ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “Nuvema.nl”

  1. Ben nog maar net klant, maar hele goede ervaringen gehad. Vriendelijke mensen en deskundige adviseurs.

  2. Samen met mijn vader en moeder een afspraak gehad en is erg goed bevallen. Leuke adviseur die ons goed op weg hielp.

  3. Ben erg goed geholpen bij het verzekeren van mijn uitvaart. Vriendelijke mensen.

Plaats een reactie