deJouwe

Zit u tegen een lege, saaie muur aan te kijken? deJouwe heeft een originele oplossing voor u. In plaats van een willekeurige canvasposter als gemakkelijke oplossing, creëert u nu zelf uw muurdecoratie van uw eigen foto’s. Het extra bijzonder van deJouwe is dat het bedrijf ook unieke vormen aanbiedt. Naast de bekende vierkanten kunt u zo ook hexagons en cirkels laten maken. De systemen zijn modulair, wat betekent dat u ze gedeeltelijk kunt vervangen, maar uitbreiden kan natuurlijk ook. De producten kunnen in verschillende materialen worden vervaardigd: aluminium, plexiglas en forex. Alle benodigdheden om uw wanddecoratie op te hangen, zijn bij uw levering inbegrepen. Het door u ontworpen product zal binnen vijf tot zeven dagen worden verzonden.

Innovatie en uniciteit

deJouwe is een jong bedrijf dat in 2015 het levenslicht zag. De oprichters wilden een concept bedenken dat klanten in staat stelde hun eigen producten te ontwerpen en zo persoonlijke en unieke wanddecoratie te creëren. Dankzij de innovatieve technieken waar bij de producten van deJouwe sprake van is, werd het een razend succes. De website werd in 2018 geheel vernieuwd. deJouwe helpt u ook door u te inspireren met onder andere video’s. Twijfelt u alsnog? Dan kunt u contact opnemen met een van de interieurstylisten.

Contact met deJouwe

Wilt u contact opnemen met de klantenservice van deJouwe? Maakt u dan gebruik van het telefoonnummer 085 2006712. De klantenservicemedewerkers zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Communiceert u liever op een andere manier? Stuurt u dan een e-mail of een berichtje via Facebook. Uw vraag, klacht of opmerking zal zo snel mogelijk worden beantwoord door een van de medewerkers van deJouwe.

Instagram: https://www.instagram.com/deJouwe/

Openingstijden deJouwe klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
deJouwe

Telefoonnummer deJouwe klantenservice

Telefoonnummer
085 2006712
Belkosten
Lokaal tarief

Adres deJouwe klantenservice

deJouwe B.V., Meander 901
6825 MH Arnhem

E-mailadres deJouwe klantenservice

E-mailadres

deJouwe opzeggen

deJouwe direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/dejouwe.

deJouwe ervaringen

1 ervaringen.

0 gedachten over “deJouwe”

  1. Voor vrienden een kado gekocht bij modulari. Was erg leuk en het hangt tegenwoordig prominent in de woonkamer 😀

Plaats een reactie