Euroflorist

Bij Euroflorist bent u aan het juiste adres om bloemen te bestellen en te laten bezorgen. Bestellingen worden door dit bedrijf niet alleen in Nederland geleverd, maar zelfs over de hele wereld. Op de website van Euroflorist zoekt u eenvoudigweg op postcode of plaatsnaam om bloemisten te vinden waarbij u een online bestelling kunt plaatsen. Indien gewenst kunt u de aangesloten bloemisten ook in hun winkel bezoeken om uw bestelling door te geven. De bloemisten zijn over heel Nederland verspreid. Euroflorist werkt uiteraard uitsluitend samen met de beste lokale bloemisten. Wanneer u binnen Nederland op werkdagen vóór 09.00 of op zaterdag vóór 11.00 bestelt, worden de bloemen de volgende dag al geleverd.

De historie van Euroflorist

Euroflorist werd in 1982 opgericht door twee Zweden, met als doel de Zweedse bloemisten te voorzien van een betrouwbaar bestelsysteem. Al gauw groeide het platform uit tot een groot netwerk en twee jaar later breidde men uit naar het buitenland. In 1995 werd de webshop gelanceerd en behoorde Euroflorist tot de eerste honderd bedrijven wereldwijd die zich online vestigden. Vlak daarna volgde een uitbreiding naar heel Europa. Vandaag de dag is het mogelijk om bloemen over de hele wereld te versturen. Tot nu toe zijn er al meer dan veertig miljoen boeketten verzonden.

Contact met Euroflorist

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over Euroflorist of een bestelling die u bij deze webshop heeft geplaatst? Dan kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 en op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 contact opnemen met de klantenservice. Dit doet u niet telefonisch, maar per e-mail of middels de live chat die u met de daarvoor bestemde button op de contactpagina van de website kunt starten.

Instagram: https://www.instagram.com/euroflorist_nl/

Openingstijden Euroflorist klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Euroflorist

Telefoonnummer Euroflorist klantenservice

Telefoonnummer
onbekend
Belkosten
lokaal tarief

Adres Euroflorist klantenservice

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam

E-mailadres Euroflorist klantenservice

E-mailadres

Euroflorist opzeggen

Euroflorist direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/euroflorist.

Euroflorist ervaringen

3 ervaringen.

0 gedachten over “Euroflorist”

  1. Makkelijk om af en toe eens een bloemetje bij je moeder of oma te laten bezorgen. Niels

  2. Door alle maatregelen ben ik momenteel wat minder goed bereikbaar, voor mij is het echt een uitkomst om op deze manier wat vrolijkheid in huis te halen (en cadeau te doen)

Plaats een reactie