Fris Vastgoedmanagement

Over Fris Vastgoedmanagement

Fris Vastgoedmanagement is een bedrijf dat actief is in de vastgoedsector in Amsterdam. Het bedrijf is beheerder en verhuurder van ongeveer 6000 woningen in Amsterdam. Fris Vastgoedmanagement helpt zowel particulieren als bedrijven bij het vinden van een geschikte woning of bedrijfspand. Zowel voor particulieren als bedrijven heeft Fris Vastgoedmanagement een aparte website. Indien u woningen wilt gaan verhuren, bent u bij Fris Vastgoedmanagement tevens aan het goede adres. Fris Vastgoedmanagement is tevens werkzaam op het gebied van het incasseren van huur, het onderhoud, het splitsen van appartementsrechten, de verzekering van onroerend goed, het voeren van het VVE-Beheer en de verschillende commerciële activiteiten die verbonden zijn aan het verhuren van woningen.
Fris Vastgoedmanagement bestaat al meer dan 80 jaar, waardoor het bedrijf een aantal grote particuliere en institutionele opdrachtgevers heeft. Fris Vastgoedmanagement beheert het vastgoed op commercieel, technisch en administratief gebied. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in VVE-beheer, splitsingsbegeleiding, projectbegeleiding, renovatiebegeleiding en rendementsoptimalisatie.
Fris Vastgoedmanagement behoort tot de Fris Groep. De Fris Groep is in 1923 opgericht. In eerste instantie was Fris Groep een assurantiekantoor. Momenteel is de Fris Groep echter zeer uitgebreid. De Fris Groep is gespecialiseerd in de advisering en uitvoering op het gebied van koop en huur, makelaardij en beheer, bedrijven en woningen, individueel en projectmatig, verzekeringen en advies, onderzoek en advies op lokaal, nationaal en internationaal gebied.

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Fris Vastgoedmanagement. Het kantoor is gevestigd aan de Haaksbergweg 75, 1101 BR Amsterdam. Telefonisch kunt u contact opnemen met Fris Vastgoedmanagement via 020-3017730. Ook is het mogelijk het kantoor te faxen. Dit kan via het nummer 020-3017731. Ook kunt u het kantoor een email sturen. U kunt uw bericht mailen aan info@frisvgm.nl.
Op de website van Fris Vastgoedmanagement kunt u een contactformulier invullen. Indien u uw naam, adres, postcode en plaats, telefoonnummer, email-adres en vraag of opmerking invult, kunt u het formulier versturen. Fris Vastgoedmanagement zal na ontvangst van het contactformulier zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Naast het online contactformulier kunt u contact opnemen met Fris Vastgoedmanagement door middel van de social media. Fris Vastgoedmanagement is actief op Facebook: https://www.facebook.com/HuurwoningenAmsterdam/, Twitter: https://twitter.com/FrisVGM en LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/fris-groep.

Openingstijden Fris Vastgoedmanagement klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00
Fris Vastgoedmanagement

Telefoonnummer Fris Vastgoedmanagement klantenservice

Telefoonnummer
020-3017730
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Fris Vastgoedmanagement klantenservice

Haaksbergweg 75
Amsterdam

Fris Vastgoedmanagement opzeggen

Fris Vastgoedmanagement direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/fris vastgoedmanagement.

Fris Vastgoedmanagement ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “Fris Vastgoedmanagement”

  1. Dank voor de contactgegevens, kon ze elders niet vinden. Duidelijke website met veel informatie.

Plaats een reactie