Saniweb

Saniweb geldt al bijna tien jaar als de grootste online sanitairwinkel van Nederland en België. De prijzen in deze webshop liggen lager dan in de meeste fysieke sanitairwinkels. De webshop noemt zichzelf dan ook niet voor niets ‘de allergoedkoopste in sanitair’. Bij Saniweb vindt u het grootste assortiment badkamerproducten van de meest uiteenlopende merken. Niet alleen kunt u bij deze webshop voor alle denkbare A-merken terecht, maar ook voor de wat onbekendere, exclusieve merken.

Veilig en betrouwbaar door unieke service

Een punt waarop Saniweb zich onderscheidt van andere webshops, is het feit dat het ook nog eens een montageservice biedt. Een service waar u als klant drie jaar garantie op heeft. Saniweb maakt overigens gebruik van zijn eigen monteursteam. Behalve voor montagefouten biedt Saniweb ook een garantietermijn van drie jaar op fabrieksfouten. Dit geldt voor het hele assortiment. Het retourneren van producten is gratis. Dit alles zorgt ervoor dat u als klant veilig en betrouwbaar online kunt winkelen.

Contact

Heeft u een vraag, klacht of opmerking? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Saniweb. Deze kunt u bereiken op werkdagen van 08.30 tot 17.30. Het telefoonnummer is 0416 675462. Ook kunt u een gesprek middels Whatsapp starten. U stuurt uw bericht dan naar 06 21568708. Deze wordt binnen vijf minuten beantwoord.

Adres: Het hoofdkantoor van Saniweb is gelegen aan de Biesbosweg 4, 5145 PZ Waalwijk. Tevens bevindt zich op dit adres het magazijn, welke door u als klant bezocht kan worden indien u bepaalde producten van dichtbij zou willen zien.
Behalve het versturen van een e-mail kunt u ook het contactformulier op de website invullen. Deze wordt door Saniweb binnen één dag beantwoord. Ook het starten van een chat op de website behoort tot de mogelijkheden.

Instagram: https://www.instagram.com/saniweb/

Openingstijden Saniweb klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Saniweb

Telefoonnummer Saniweb klantenservice

Telefoonnummer
0416 675462
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Saniweb klantenservice

Biesbosweg 4
5145 PZ Waalwijk

E-mailadres Saniweb klantenservice

E-mailadres

Saniweb opzeggen

Saniweb direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/saniweb.

Saniweb ervaringen

9 ervaringen.

9 gedachten over “Saniweb”

  1. De allerslechtste en goedkoopste
    Zeer slechte service na roestplekken sanitair binnen 1 jaar.

  2. Ik heb nieuwe badkamermeubels besteld, maar bij levering was de spiegel gebarsten. De rest was gelukkig wel oké, maar de nalvering van de spiegel duurde helaas nog wel lang omdat hij niet meer op voorraad was. Al met al is het wel goed gekomen.

  3. Voor onze nieuwe badkamer hier een spiegel met verlichting besteld, ze hadden de scherpste prijs. Spiegel werd netjes afgelverd en is zonder problemen verlopen. Thomas.

  4. Goede webshop, scherpe prijzen en snelle levering.

  5. Super handige website voor wanneer je opzoek bent naar nieuwe sanitair. Scherpe prijzen 🙂 Daar houden we van

  6. Voor ons nieuwe huis hebben wij hier nieuwe spullen gekocht. Alles was eenvoudig online te bestellen (goede online klantenservice) en het werd allemaal ook volgens afspraak geleverd. Top zaak.

  7. We doen regelmatig zaken met Saniweb. Leveren zoals beloofd en de prijs is vaak scherp.

  8. Beste, bedankt voor de goede service. Heb bij jullie een douchewand gekocht en zelf geïnstalleerd, werd afgeleverd door een vriendelijke jongen en met de instructies was het prima zelf te doen. Dank en zeker totziens!

Plaats een reactie