Tegeldepot.nl

Tegeldepot.nl mag zich sinds een aantal jaar één van de grootste tegel- en sanitairoutlets van Nederland noemen. Het werd in 2008 opgericht en is tien jaar later uitgegroeid tot een bedrijf met twintig medewerkers. Wanneer u van plan bent uw badkamer of toilet te verbouwen, kunt u bij Tegeldepot terecht voor een ruim assortiment tegels en meubilair. Denkt u hierbij aan badkamermeubels, wastafels en radiatoren. Maar ook spiegels, kranen en accessoires vindt u bij deze winkel.

Discountformule

Tegeldepot geldt als een discountformule. De producten worden in deze winkel dus systematisch tegen lagere prijzen aangeboden dan de conventionele winkels in de tegel- en badkamerbranche. Het doel van Tegeldepot is dan ook om de prijzen voor u als klant zo laag mogelijk te houden. Echter gaat dat niet ten koste van de kwaliteit. Bij Tegeldepot vindt u een breed assortiment artikelen van de meest uiteenlopende merken zoals Bruynzeel, Grohe en Villeroy & Boch.

Scherpe prijzen én goede service

Tegeldepot vindt dat de klantenservice niet ten koste mag gaan van de lage prijzen. Daarom staan klantvriendelijkheid en productkennis hoog in het vaandel. Tegeldepot is een online winkel, maar heeft ook een showroom van duizend vierkante meter in Zeewolde. Hier kunt u de producten op uw gemak van dichtbij bekijken en zich door de medewerkers laten informeren.

Contact

Wanneer u contact wenst op te nemen met de klantenservice, dan belt u naar het telefoonnummer 036 8442222. De medewerkers staan u te woord gedurende de openingstijden van de showroom. Op maandag, woensdag en vrijdag is dat van 09.00 tot 18.00, op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 21.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00. Op zondag is de showroom gesloten. Ook is het mogelijk om direct via de website een vraag of contactverzoek achter te laten.

YouTube: https://www.youtube.com/user/TheTegeldepot

Openingstijden Tegeldepot.nl klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -21.00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -21.00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
10:00 -17:00
Zondag
gesloten
Tegeldepot.nl

Telefoonnummer Tegeldepot.nl klantenservice

Telefoonnummer
036 8442222
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Tegeldepot.nl klantenservice

Tweespan 2
3897 AG Zeewolde

E-mailadres Tegeldepot.nl klantenservice

E-mailadres

Tegeldepot.nl opzeggen

Tegeldepot.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/tegeldepot.nl.

Tegeldepot.nl ervaringen

7 ervaringen.

5 gedachten over “Tegeldepot.nl”

  1. Gelukkig volop keuze in de showroom, wij kwamen er thuis maar niet uit wat er met de badkamer gebeuren moest. Maar we hebben nu een bestelling gedaan!

  2. Goedkoper dan dit heb ik het nog niet gevonden. Ik bestel altijd online, inmiddels is de badkamer en het toilet beneden helemaal laten vernieuwen.

  3. Goede zaak, werken echte vaklui, koop hier regelmatig tegels tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast hebben ze nog meer sanitair spullen. Kortom een goede zaak.

  4. Mooie spullen voor de badkamer en vriendelijk personeel. In zeewolde hebben ze een grote showroom.

  5. Nieuwe Douchewand besteld bij tegeldepot. Zeer handig overzicht, ben gegaan voor 1 met veiligheidsglas en antikalk coating. Mooie douchewand. Groetjes Neeltje

  6. Gewoon een hele goede webshop, onlangs heb ik hier nog een inloopdouche scherm gekocht en deze werd netjes geleverd. Al mijn bestellingen zijn tot nu toe optijd binnen en de aanbiedingen zijn TOP

Plaats een reactie