Tuincentrum Leurs

Wat te doen bij Leurs?

Buiten

Werkelijk alles om je tuin mee in te richten is te vinden bij Leurs. Ze hebben verschillende tuinmeubels en tuinplanten, maar ook een enorme collectie aan potten om de nieuwe tuinplanten in te zetten. Ook is er gereedschap om je tuin mee te onderhouden te vinden en is er van alles te koop om je tuin diervriendelijker mee te maken.

Binnen

Voor planten en bloemen om je huis mee op te pimpen, ben je bij Tuincentrum Leurs aan het juiste adres. Er zijn vele verschillende planten te vinden, zowel decoratieplanten als planten die de lucht zuiveren. Naast talloze planten en bloemen om je interieur mee in te richten, kun je bij Leurs ook terecht voor andere woonaccessoires. Van potten tot lampen, van tafels en stoelen tot kussens en dekentjes. Slagen kunt u hier zeker.

Dieren

Alles wat u ook maar nodig kunt hebben voor uw dierenvriend is te vinden bij Leurs. Van voeding tot verblijf tot speeltjes, het is er in alle soorten en maten. Bent u juist op zoek naar een kleine dierenvriend? Vissen, konijntjes, vogels, hamsters en cavia’s zijn er ook te krijgen.

Tuincafé

In Leurs is er ook een tuincafé te vinden. Hier kunt u genieten van een heerlijke kop koffie of thee, maar u kunt hier ook ontbijten of zelfs een high tea houden. Aangesloten aan het tuincafé bevindt zich een indoor speeltuin, waar kinderen kunnen klimmen en klauteren. Het Tuincafé sluit dagelijks 15 minuten vóór sluitingstijd.

La Piazza Leurs

Binnen Leurs is er ook een echt Italiaans restaurant geopend. Ook hier kunt u ontbijten, maar ook zeker genieten van een heerlijk bord pasta of een van de vele pizza’s. Daarnaast zijn er natuurlijk ook heerlijke voorgerechten in Italiaanse stijl te bestellen en voor een toetje kunt u hier ook terecht. Net als het Tuincafé sluit La Piazza één kwartier vóór sluitingstijd.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van tuincentrum Leurs: https://www.leurs.nl/

Openingstijden Tuincentrum Leurs klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -21:00
Vrijdag
09:00 -21:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:30 -18:00
Tuincentrum Leurs

Telefoonnummer Tuincentrum Leurs klantenservice

Telefoonnummer
077 3216000
Belkosten
lokaal tarief

Adres Tuincentrum Leurs klantenservice

Straelseweg 370
5916 AD, Venlo

E-mailadres Tuincentrum Leurs klantenservice

E-mailadres
onbekend

Tuincentrum Leurs opzeggen

Tuincentrum Leurs direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/tuincentrum leurs.

Tuincentrum Leurs ervaringen

7 ervaringen.

6 gedachten over “Tuincentrum Leurs”

  1. Gelukkig net voor de enorme hitte al mooie tuinmeubels aangeschaft, we hebben er al goed gebruik van kunnen maken!

  2. Prima tuincentrum, lekker een dagje rondgesnuffeld en in de lunchroom nog een pizza gegeten.

  3. Een nieuw boompje voor in de tuin gekocht, leuke aanbiedingen en ze hielpen de boom naar mijn auto te brengen. Leuk tuincentrum.

  4. Goed tuincentrum, veel aanbod en scherpe prijzen. Heb afgelopen weekend mijn tuin goed onder handen genomen en het resultaat mag er zijn. Dank voor alle hulp.

  5. Leuk tuincentrum en duidelijk over de openingstijden.

  6. Geen problemen, eenvoudig doorgeschakeld. Maak vaker gebruik van jullie service.

Plaats een reactie