Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant

 klantenservice

Over Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant

Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant zet zich in voor veiligheid en een optimale ontwikkeling van kinderen. Het beste is om deze ontwikkeling in de eigen sociale omgeving tot stand te brengen, maar de eerste prioriteit is het creëren van een veilige omgeving.
Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant biedt de hulp niet zelf, maar zorgt er voor dat kinderen, ouders en opvoeders de hulp bij de juiste hulpverleningsinstelling krijgen. De gemeenten of Kinderrechter vormen de toegang tot de jeugdzorg, waarna Bureau Jeugdzorg de poort is naar de hulpverleningsinstellingen.
In heel Noord-Brabant voert Bureau Jeugdzorg jeugdbescherming en jeugdreclassering uit. Daarnaast is de Spoedeisende Jeugdzorg 24 uur per dag bereikbaar in het geval van noodsituaties. Veilig Thuis, het meldpunt van huiselijk geweld en kindermishandeling, is in enkele gemeenten ondergebracht bij Bureau Jeugdzorg.
Binnen de jeugdzorg staat de cliënt centraal. Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant hanteert de volgende kernwaarden: duidelijk, respectvol, open en professioneel zijn. Deze kernwaarden gelden niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor de cliënten, klanten en de rest van het netwerk.

Contactgegevens

Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant is verantwoordelijk voor de uitvoering, maar de maatregelen worden opgelegd door de gemeenten of Kinderrechter. De gemeenten of Kinderrechter vormen in die zin de toegang tot de jeugdhulp. Voor contact met Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant kunt u het contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen naar info@jeugdzorg-nb.nl. Het algemene nummer van het Centraal Bureau is 040-8801100. Dit nummer dient alleen gebruikt te worden voor algemene vragen. Voor spoedeisende zorg is 088-0666999 24 uur per dag bereikbaar.
Voor meldingen met betrekking tot huiselijk geweld of kindermishandeling kunt u bellen naar 0800-2000. U neemt dan direct contact op met meldpunt Veilig Thuis.
Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant heeft verschillende vestigingen in Den Bosch, Helmond, Roosendaal en Tilburg. De contactgegevens van deze vestigingen vindt u op de website.

Contact met Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant

Openingstijden Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant klantenservice

Contact met Bureau Jeugdzorg Noord-BrabantNummer
Algemeen040 - 880 11 00

Overige contactmogelijkheden Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant klantenservice

Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant opzeggen

Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bureau jeugdzorg noord-brabant.

Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant? Laat ons je ervaring met Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant weten!
Beoordeel Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant

Adres Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant klantenservice

Wal 20
Eindhoven

Laat ons je ervaring met de Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant klantenservice?