Bureau Jeugdzorg Noord-Holland

 klantenservice

Over Bureau Jeugdzorg Noord-Holland

Bureau Jeugdzorg Noord-Holland, oftewel de Jeugd- en Gezinsbeschermers, zet zich er voor in dat kinderen in een veilige omgeving kunnen opgroeien. Deze instelling is door de overheid gecertificeerd en lid van Jeugdzorg Nederland.
De Jeugd- en Gezinsbeschermers zetten in op interventie en hulpverlening in een vrijwillig kader. Door zorg aan te bieden in een vroeg stadium probeert de instelling te voorkomen dat er gespecialiseerde jeugdzorg ingeschakeld moet worden. Wanneer ouders niet willen of kunnen doen wat nodig is voor een veilige omgeving voor hun kinderen, kunnen er maatregelen door de kinderrechter worden opgelegd.
Het motto van Bureau Jeugdzorg Noord-Holland is dan ook: ‘interventies licht waar het kan, stevig waar het moet’. De visie van de jeugdbescherming sluit hier bij aan. De interactie met de omgeving is volgens Bureau Jeugdzorg Noord-Holland bepalend voor de ontwikkeling van een kind.
De Jeugd- en Gezinsbescherming richt zich met name op drie diensten: jeugdbescherming, jeugdreclassering en Veilig Thuis. Veilig Thuis richt zich op de meldingen en zorgne met betrekking tot huiselijk geweld en kindermishandeling.
De medewerkers van de Jeugd- en Gezinsbescherming werken volgens hun eigen methode ‘Beschermen & Versterken’. Deze methode werkt met drie stappen: samen met het gezin een plan maken, het gezin ondersteunen bij de uitvoering van dit plan en het maken van afspraken zodat het gezin zelfstandig verder kan gaan.

Contactgegevens

U kunt Bureau Jeugdzorg Noord-Holland op diverse manieren gebruiken. Via 088-7778000 neemt u telefonisch contact op. Dit telefoonnummer is op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar. Voor spoed kunt u het telefoonnummer wel 24 uur per dag bellen. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@dejeugdengezinsbeschermers.nl.
Voor meldingen over huiselijk geweld of kindermishandeling kunt u contact opnemen met 0800-2000.
Daarnaast beschikt Bureau Jeugdzorg Noord-Holland over vestigingen in Alkmaar, Haarlem en Hilversum. De adresgegevens voor deze vestigingen vindt u op de website.

Contact met Bureau Jeugdzorg Noord-Holland

Openingstijden Bureau Jeugdzorg Noord-Holland klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Bureau Jeugdzorg Noord-Holland klantenservice

Contact met Bureau Jeugdzorg Noord-HollandNummer
Algemeen088 - 777 80 00

Overige contactmogelijkheden Bureau Jeugdzorg Noord-Holland klantenservice

Bureau Jeugdzorg Noord-Holland opzeggen

Bureau Jeugdzorg Noord-Holland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bureau jeugdzorg noord-holland.

Bureau Jeugdzorg Noord-Holland ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Bureau Jeugdzorg Noord-Holland? Laat ons je ervaring met Bureau Jeugdzorg Noord-Holland weten!
Beoordeel Bureau Jeugdzorg Noord-Holland

Adres Bureau Jeugdzorg Noord-Holland klantenservice

Diakenhuisweg 19
Haarlem

Laat ons je ervaring met de Bureau Jeugdzorg Noord-Holland klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Bureau Jeugdzorg Noord-Holland klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Bureau Jeugdzorg Noord-Holland Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Bureau Jeugdzorg Noord-Holland klantenservice?