Flybe

Over Flybe

De grootste onafhankelijke luchtvaartmaatschappij van Europa is Flybe. Flybe was opgericht in 1969 onder de naam Intra Airways. In 1979 veranderde deze naam in Jersey European Airways. Al in 1983 werd het bedrijf overgenomen door Walkerstreet group. In 1985 werd Exeter het hoofdkwartier van de luchtvaartmaatschappij. Vervolgens startte de vliegtuigmaatschappij in 1993 met de Business Class. Vervolgens werd de naam in 2000 wederom veranderd. Dit keer in British European. Pas in 2002 werd de naam van de vliegtuigmaatschappij veranderd in Flybe. Sinds dien is de naam altijd zo gebleven. De maatschappij heeft een vloot van maar liefst 69 vliegtuigen en vliegt naar meer dan 45 bestemmingen in heel Europa. Flybe vliegt onder andere erg goedkope naar Amsterdam Schiphol Airport. Het trainingskamp van Flybe bevindt zich in Exeter, evenals haar thuisbasis. Sinds haar bestaan heeft Flybe verschillende prijzen gewonnen. Om haar passagiers en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn heeft Flybe klantenservice verschillende manieren om bereikbaar te zijn.

Klantenservice Flybe

Klantenservice Flybe is in Nederland heel eenvoudig te bereiken via het telefoonnummer 0044 – 139 226 85 13. U betaalt voor het bellen van deze klantenservice een internationaal tarief. Op werkdagen is deze klantenservice te bereiken tussen 9:00 en 17:00. Uiteraard zijn er ontzettend veel vragen waarvoor u de klantenservice kunt bellen. Denk hierbij eens aan hulp tijdens het online boeken van uw reis, of het aanpassen van uw reisschema. Wellicht wilt u liever een eerdere of latere vlucht, en weet u zelf niet hoe u dit kunt veranderen. In dat geval kunt u de klantenservice Flybe bellen om op die manier zo snel mogelijk geholpen te worden. Bij de klantenservice van Flybe kunt u ook terecht voor vragen over de door u mee te brengen bagage of maaltijden aan boord. Ook afmetingen van koffers en tassen voor zowel handbagage als grote bagage kunt u via de klantenservice vragen. Indien u hulp wilt aanvragen tijdens het reizen met Flybe wordt u ook aangeraden om hiervoor contact op te nemen met de klantenservice via het telefoonnummer 0044 – 139 226 85 13.

Bereikbaar op andere manieren

Flybe is een zeer moderne maatschappij en is ook heel eenvoudig te bereiken op social media zoals Twitter en Facebook. Indien u een vraag heeft die niet direct moet worden beantwoord kunt u natuurlijk ook via deze online klantenservice Flybe een vraag stellen. Echter, als u direct antwoord wilt hebben op uw vraag kunt u het beste contact opnemen met de telefonische klantenservice.

Openingstijden Flybe klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Flybe

Telefoonnummer Flybe klantenservice

Telefoonnummer
0044 - 139 226 85 13
Belkosten
internationaal tarief

Adres Flybe klantenservice

Vertrekpassage 3
Schiphol

E-mailadres Flybe klantenservice

E-mailadres

Flybe opzeggen

Flybe direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/flybe.

Flybe ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “Flybe”

 1. Goedemorgen, afgelopen zondag is er een vlucht voor 1 van mijn collega’s naar Southampton geannulleerd. Door deze annulering hebben wij extra kosten moeten maken. o.a. treinreis, extra huurauto, annuleringskosten hotel, extra benzine kosten, opslag van bagage.

  Waar kan ik deze kosten bij jullie indienen?

  Graag hoor ik zo spoedig mogelijk van jullie.

  Met vriendelijke groet,

  Tiny de Lange
  Pax Bouw en industrie service

Plaats een reactie