WE Fashion

 klantenservice

WE Fashion is een van de grootste modemerken in Europa. De modeketen is te vinden in Nederland, Frankrijk, België, Luxemburg, Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk. Oorspronkelijk vanuit Nederland is WE Fashion opgericht in 1917 door E.H. de Waal. WE valt onder het Europese modeconcern Logo International. Dit concern heeft nog meer grote internationale merken onder zich staan. Het hoofdkantoor van WE Fashion bevindt zich in Utrecht. Ook het distributiecentrum, waar de goederen worden verdeeld voor alle filialen in Europa, is in Utrecht te vinden. Als u meer informatie wil over WE Fashion kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Filialen

WE Fashion heeft ongeveer 240 filialen, waar ongeveer 3000 werknemers werken. Meer dan de helft van die filialen bevindt zich in Nederland. Hiermee is Nederland dan duidelijk ook het land met de meeste filialen. In België zijn 36 filialen te vinden, in Duitsland 39, in Luxemburg slechts 1, in Frankrijk kunt u 9 filialen vinden, in Zwitserland 31 en ten slotte in Oostenrijk 2. De modeketen heeft verschillende soorten winkels. Zo is er de WE Men, waar alleen kleding en accessoires voor mannen wordt verkocht, de WE Women, waar alleen kleding en accessoires voor vrouwen wordt verkocht en de WE Store, waar voor zowel mannen als vrouwen gewinkeld kan worden, maar ook voor kinderen. Sommige WE Men en WE Women zijn ook aangevuld met een kinderafdeling voor kinderen van 2 tot 12 jaar. In Nederland kunt u de grootste WE Store vinden in Zwolle. In de andere landen waar het modemerk te vinden is, kunt u de grootste winkels vinden in Brussel (België), Braunschweig (Duitsland), Lille (Frankrijk), Wenen (Oostenrijk) en Genève (Zwitserland). Sinds 2009 is WE Fashion ook online te vinden, waar ook kleding en dergelijke besteld kan worden. Als u doordeweeks voor negen uur ’s avonds via de website van WE Fashion iets bestelt, krijgt u het de volgende dag al thuis bezorgd. Ook mag u gratis retourneren als de kleding toch niet past. Als u hier vragen over heeft kunt u natuurlijk contact opnemen met de WE Fashion klantenservice.

Klantenservice

De WE Fashion klantenservice kan u helpen als u problemen heeft met (of vragen over) bijvoorbeeld de bestelling, de betalen, de levering of het retourneren. Ook met andere vragen of problemen kunt u contact opnemen met de klantenservice van WE Fashion. U kunt gratis bellen naar het telefoonnummer 00800 933 27 446 of voor lokaal tarief naar 030 2479 799. Dit kan van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 18:00. Tijdens feestdagen is de klantenservice gesloten. Ook kunt u een e-mail sturen naar contact@wefashion.com om de klantenservice te bereiken voor uw vragen. Ten slotte kunt u ook nog op de website van WE Fashion zelf een formulier invullen onder het kopje ‘contact’, waar u ook uw vragen, klachten, aanbevelingen of andere zaken kwijt kunt. De klantenservice zal u dan een e-mail sturen met hun reactie.

Contact met WE Fashion

Openingstijden WE Fashion klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers WE Fashion klantenservice

Contact met WE FashionNummer
Algemeen030 - 247 97 99

Overige contactmogelijkheden WE Fashion klantenservice

WE Fashion opzeggen

WE Fashion direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/we fashion.

WE Fashion ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met WE Fashion? Laat ons je ervaring met WE Fashion weten!
Beoordeel WE Fashion

Adres WE Fashion klantenservice

Reactorweg 101
Utrecht
Rapportcijfer WE Fashion klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de WE Fashion klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de WE Fashion klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel WE Fashion Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de WE Fashion klantenservice?

1 reviews over “WE Fashion”

  1. Rapportcijfer: 8

    Hallo
    Ik heb 2 jeans en 1 t.shirt besteld de jeans heb ik gekregen maar de t.shirt niet.
    heb ook geen bericht gekregen dat het er niet is