Levi’s

Levi Strauss is al bijna twee eeuwen dé marktleider op het gebied van spijkerbroeken. Het merk dankt zijn naam aan de ontwerper ervan, de uit Duitsland afkomstige Levi Strauss die zich in San Francisco vestigde. In 1853 startte hij een handelsfirma voor stoffen. Hij merkte dat er om hem heen, onder de buitenarbeiders, veel behoefte was aan kleding die veel kon verduren. In samenwerking met een lokale kleermaker ontwierp Levi Strauss een broek van stevig denim met koperen klinknagels. De spijkerbroek werd in 1873 geboren en is ook vandaag de dag niet uit ons straatbeeld weg te denken.

Wereldwijde marktleider op het gebied van mode

Wereldwijd bestaan er rond de vijfhonderdLevi’s kledingwinkels. Levi’s producten zijn in meer dan honderd landen verkrijgbaar. Daarmee mag het merk zich niet alleen wereldwijde marktleider op het gebied van spijkerbroeken, maar ook op het gebied van mode in het algemeen noemen. Ook in Nederland kunt u zowel via de webshop als bij enkele fysieke winkels, verspreid over het land, uw Levi’s producten aanschaffen.

Contact met Levi’s

Levi’s streeft ernaar om u van producten met een zo hoog mogelijke kwaliteit te voorzien. Ditzelfde geldt voor zijn service. Mocht u ondanks dit streven ontevreden zijn over Levi’s of een specifiek product? Dan kunt u dit kenbaar maken bij de telefonische klantenservice. Deze bereikt u op het nummer 0800 53847501. De klantenservice is van maandag tot en met zaterdag bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 en op zondag tussen 09.00 en 17.00. Het bellen naar dit telefoonnummer vanaf een vaste lijn is altijd gratis. Belt u met uw mobiele telefoon, dan kan het zijn dat uw eigen provider u kosten in rekening brengt.
Er is geen e-mailadres van Levi’s Nederland bekend. Elektronisch schriftelijk contact verloopt via het contactformulier op de klantenservicepagina van de website.

Instagram: https://www.instagram.com/levis/

Openingstijden Levi’s klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Levi’s

Telefoonnummer Levi’s klantenservice

Telefoonnummer
0800 53847501
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Levi’s klantenservice

Levi Strauss Nederland BV, De Ruijterkade 146
1011 AC Amsterdam

E-mailadres Levi’s klantenservice

E-mailadres
onbekend

Levi’s opzeggen

Levi’s direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/levi’s.

Levi’s ervaringen

7 ervaringen.

7 gedachten over “Levi’s”

  1. Levis is veruit het beste jeans merk wat er bestaat. Helemaal mijn stijl en ze zitten fantastisch, Groetjes, Anouk

  2. Ben het eigenlijk eens met de andere reviews. Het is gewoon ontzettend goede kwaliteit. Altijd de nieuwste trends. En koop liever 1 goede broek dan 2 broeken die binnen een jaar al scheuren.

  3. Levis vind ik simpelweg de trendsetter op het gebied van jeans. Je ziet alle merken Levis volgen. Kortom, Levis, kwaliteit, eerlijke prijs! Top merk

  4. Al jaren koop ik de jeans bij Levis, maar iedereen die dit merk draagt weet dat er niks beters is 😉

  5. Goede kwalitatieve spijkerbroeken. Gaan jaren mee en draag dit merk al meer dan 20 jaar. Groet, Wim

Plaats een reactie