Platomania

 klantenservice

Over PlatoMania

PlatoMania is de webwinkel van Plato en Concerto. Plato is een keten van muziekspeciaalzaken met vestigingen in Utrecht, Groningen, Zwolle en Leiden. Het eerste filiaal van Plato werd in de jaren ’70 geopend in Leiden. In 2005 nam Plato Concerto over, een Amsterdamse muziekspeciaalzaak dat al meer dan vijftig jaar een begrip was in de muziekwereld.
Het muziekassortiment van Plato en Concerto varieert van pop tot jazz, en van rock tot klassiek. Een groot deel van dit assortiment bestaat uit vinyl. Plato en Concerto streven ernaar om als eerste nieuwe artiesten die op het punt staan om door te breken in het assortiment op te nemen. Natuurlijk kunt u voor de echte klassiekers ook altijd bij Plato en Concerto terecht. Naast muziek hebben beide ook een breed filmassortiment, gevarieerd van documentaires tot arthouse.
Via de webshop, PlatoMania, kunt u gemakkelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week uit de gehele collectie van zowel Plato als Concerto bestellen. U kunt vervolgens uw bestelling bij u thuis laten bezorgen, bij een bestelling van boven de €25,- is dit gratis. Tevens kunt u uw bestelling kosteloos afhalen in één van de winkels.
Bovendien brengt PlatoMania haar eigen muziekblad uit, de ‘Mania’, met daarin onder andere vele recensies en aanbevelingen van de laatst uitgebrachte muziek en films. Tevens worden er in de fysieke winkels van Plato en Concerto regelmatig ‘in stores’ georganiseerd, hierbij komen artiesten een kort optreden geven in de winkel. Voor een actuele agenda van de in stores kunt u de website van PlatoMania raadplegen.
Om op de hoogte te blijven van de laatste releases op het gebied van muziek en film, kunt u zich altijd via de website inschrijven op de nieuwsbrief van PlatoMania of de nieuwste uitgave van de Mania meenemen in één van de winkels.

Contact

Voor vragen over uw bestelling bij PlatoMania kunt u de klantenservice het beste per e-mail bereiken, dit doet u door een e-mailbericht te sturen naar webwinkel@platomania.nl. De klantenservice zal u dan zo spoedig mogelijk een reactie sturen. In het geval u PlatoMania per post wenst te contacteren, dan kunt u uw brief adresseren aan PlatoMania, Postbus 71, 7400 AB Deventer. Tenslotte kunt u uw vragen ook via de sociale media stellen. PlatoMania is actief op zowel Facebook als Twitter. Helaas kunt u de klantenservice van PlatoMania niet telefonisch bereiken.
Het hoofdkantoor van Platomania is gevestigd op Utrechtsestraat 52-60, 1017 VP Amsterdam.

Contact met Platomania

Openingstijden Platomania klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Platomania klantenservice

Contact met PlatomaniaNummer
Algemeen0900-0700

Overige contactmogelijkheden Platomania klantenservice

Platomania opzeggen

Platomania direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/platomania.

Platomania ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Platomania? Laat ons je ervaring met Platomania weten!
Beoordeel Platomania

Adres Platomania klantenservice

Utrechtsestraat 52-60
Amsterdam
Rapportcijfer Platomania klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Platomania klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Platomania klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Platomania Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Platomania klantenservice?

1 reviews over “Platomania”

 1. Rapportcijfer: 8

  Goede middag,

  Ik kocht een plaat van Mika via bol.com maar dat is meer dan een maand geleden ongeveer 5 weken.
  Aangezien het voor mn kleindochter was in het buitenland is er enige tijd overheen gegaan. Maar tot onze schrik toen we hem openmaakten bleek het om een misdruk te gaan wat natuurlijk een enorme teleurstelling was voor haar. Nu mn vraag kan ik hem bij jullie komen ruilen?

  mer groet Karin