Platomania

Over PlatoMania

PlatoMania is de webwinkel van Plato en Concerto. Plato is een keten van muziekspeciaalzaken met vestigingen in Utrecht, Groningen, Zwolle en Leiden. Het eerste filiaal van Plato werd in de jaren ’70 geopend in Leiden. In 2005 nam Plato Concerto over, een Amsterdamse muziekspeciaalzaak dat al meer dan vijftig jaar een begrip was in de muziekwereld.
Het muziekassortiment van Plato en Concerto varieert van pop tot jazz, en van rock tot klassiek. Een groot deel van dit assortiment bestaat uit vinyl. Plato en Concerto streven ernaar om als eerste nieuwe artiesten die op het punt staan om door te breken in het assortiment op te nemen. Natuurlijk kunt u voor de echte klassiekers ook altijd bij Plato en Concerto terecht. Naast muziek hebben beide ook een breed filmassortiment, gevarieerd van documentaires tot arthouse.
Via de webshop, PlatoMania, kunt u gemakkelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week uit de gehele collectie van zowel Plato als Concerto bestellen. U kunt vervolgens uw bestelling bij u thuis laten bezorgen, bij een bestelling van boven de €25,- is dit gratis. Tevens kunt u uw bestelling kosteloos afhalen in één van de winkels.
Bovendien brengt PlatoMania haar eigen muziekblad uit, de ‘Mania’, met daarin onder andere vele recensies en aanbevelingen van de laatst uitgebrachte muziek en films. Tevens worden er in de fysieke winkels van Plato en Concerto regelmatig ‘in stores’ georganiseerd, hierbij komen artiesten een kort optreden geven in de winkel. Voor een actuele agenda van de in stores kunt u de website van PlatoMania raadplegen.
Om op de hoogte te blijven van de laatste releases op het gebied van muziek en film, kunt u zich altijd via de website inschrijven op de nieuwsbrief van PlatoMania of de nieuwste uitgave van de Mania meenemen in één van de winkels.

Contact

Voor vragen over uw bestelling bij PlatoMania kunt u de klantenservice het beste per e-mail bereiken, dit doet u door een e-mailbericht te sturen naar webwinkel@platomania.nl. De klantenservice zal u dan zo spoedig mogelijk een reactie sturen. In het geval u PlatoMania per post wenst te contacteren, dan kunt u uw brief adresseren aan PlatoMania, Postbus 71, 7400 AB Deventer. Tenslotte kunt u uw vragen ook via de sociale media stellen. PlatoMania is actief op zowel Facebook als Twitter. Helaas kunt u de klantenservice van PlatoMania niet telefonisch bereiken.
Het hoofdkantoor van Platomania is gevestigd op Utrechtsestraat 52-60, 1017 VP Amsterdam.

Openingstijden Platomania klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Platomania

Telefoonnummer Platomania klantenservice

Telefoonnummer
0900-0700
Belkosten
80CPM

Adres Platomania klantenservice

Utrechtsestraat 52-60
Amsterdam

E-mailadres Platomania klantenservice

Platomania opzeggen

Platomania direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/platomania.

Platomania ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie