Suitableshop.nl

Suitableshop.nl is dé webshop voor de moderne man. U vindt hier stijlvolle kleding voor zowel zakelijke gelegenheden, vrije tijd als bijzondere momenten. Trendy en deskundig zijn de kernbegrippen die de webwinkel definiëren. De medewerkers helpen u graag met het nemen van beslissingen wat betreft de juiste kleuren, maten en kledingcombinaties. De kledingstukken zijn elk van hoge kwaliteit. Uw online bestellingen worden, ongeacht het bestede bedrag, gratis bezorgd. Bestellingen die vóór 15.00 op de webshop zijn geplaatst, worden doorgaans de volgende werkdag geleverd.

Fysieke winkels

Veel klanten vinden het fijn om de items van hun interesse ook in het echt te kunnen bekijken. Behalve winkelen in de webshop kunt u ook terecht bij een zestiental fysieke winkels, verspreid over ons land. De winkels bevinden zich in: Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Oisterwijk, Rotterdam, Tilburg (outlet), Utrecht en Zwolle. Zo kunt u de collectie van dichtbij bekijken en ook in de winkel zelf aanschaffen.

Uitgebreid assortiment trendy mannenkleding

Suitableshop.nl beperkt zich niet slechts tot kostuums en overhemden zoals de naam misschien zou kunnen doen vermoeden. In deze webwinkel kunt u als moderne man ook terecht voor zaken als broeken, truien, schoenen en zelfs zwemshorts. Ook accessoires zoals boxershorts, riemen en sokken zijn hier verkrijgbaar. De modebewuste, moderne man kan hier met een gerust hart terecht. Suitableshop.nl houdt de laatste trends en ontwikkelingen namelijk nauwlettend in de gaten. Betalingen in de webshop geschieden middels PayPal, creditcard of iDeal. Ook bestaat er de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Contact

Voor vragen, klachten en adviezen neemt u contact op met de klantenservice van Suitable.nl. Deze is telefonisch te bereiken via 073 6235353.

Informatie betreffende de adressen van de fysieke winkels vindt u op internet, evenals de bijbehorende openingstijden. Deze kunnen per filiaal verschillen.

Instagram: https://www.instagram.com/suitable/

Openingstijden Suitableshop.nl klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00
Suitableshop.nl

Telefoonnummer Suitableshop.nl klantenservice

Telefoonnummer
073 6235353
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Suitableshop.nl klantenservice

E-mailadres Suitableshop.nl klantenservice

Suitableshop.nl opzeggen

Suitableshop.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/suitableshop.nl.

Suitableshop.nl ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “Suitableshop.nl”

  1. Super mooie colberts en jaarlijks een grote SALE actie. Koop hier met regelmaat nieuwe kleding.

  2. Leuke zaak en een mooie collectie. Bestel zowel in de winkel als online. Leuke colberts!

  3. Woonde vlakbij de winkel in Amsterdam, maar die is helaas weg. Koop nu vrijwel altijd mijn kleding online. Blijft gewoon een steengoede winkel.

  4. Koop al jaren mijn colbertjasjes bij Suitable, helaas is de winkel in Groningen gesloten dus bestel ik ze online. Altijd erg mooi en ben zeer tevreden met de kwaliteit.

  5. Geweldige webshop, hele dikke kortingen en heb mooi toegeslagen haha. Kom hier graag en ook in de winkel. Tot snel, groet Willem

Plaats een reactie