Gemeente Halderberge

 klantenservice

Over de gemeente Halderberge

De gemeente Halderberge is gelegen in het westen van de provincie Noord-Brabant. De gemeente Halderberge heeft ruim 29.500 inwoners en een totale oppervlakte van 75 vierkante kilometer. Dankzij een gemeentelijke herindeling ontstond de gemeente Halderberge in 1997 toen de voormalige gemeenten Bosschenhoofd, Hoeven, Oud Gastel, Oudenbosch en Stampersgat fuseerden. De kern van de huidige gemeente Halderberge is Oudenbosch.

Het is onbekend waar de naam Halderberge precies vandaan komt, maar het vermoeden is dat dit van het Germaanse ‘halan berga’ komt. Vrij vertaald betekent dit zoveel als ‘afhellende berg’.

Contact

In het geval dat u een vraag, klacht of opmerking h

Contact

eeft voor of over de gemeente Halderberge, kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0165. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 165390500. De klantenservice van de gemeente Halderberge is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. In het geval van een (spoedeisende) melding buitenkantooruren, kunt u bellen naar 0165 – 312862. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Mocht u liever digitaal contact willen opnemen met de klantenservice van de gemeente Halderberge, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht naar gemeente@halderberge.nl te versturen of door een bericht op de sociale media achter te laten. De klantenservice van de gemeente Halderberge is actief op zowel Facebook als Twitter. Tevens kunt u de gemeente Halderberge schriftelijk contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch.

U kunt uiteraard ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Halderberge, deze is gevestigd op, is gevestigd op Parklaan 15, 4731 GJ Oudenbosch. De balies van het loket Burgerzaken en het Omgevingsloket zijn geopend van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 15.00 uur, en op vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Daarnaast zijn er nog avondopenstellingen op maandag- en donderdagavond van 17.30 tot 19.00 uur (op de donderdag is echter alleen Burgerzaken open). Het is in principe niet nodig om van te voren een afspraak te maken. De gemeente Halderberge raadt u echter wel aan, om lange wachtrijen te voorkomen, om van te voren een afspraak te maken. U kunt gemakkelijk en snel een afspraak maken door naar de klantenservice te bellen via eerder genoemd nummer, of via de website van de gemeente Halderberge.

Contact met Gemeente Halderberge

Openingstijden Gemeente Halderberge klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -15:00
Dinsdag
09:00 -15:00
Woensdag
09:00 -15:00
Donderdag
09:00 -15:00
Vrijdag
09:00 -12:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Halderberge klantenservice

Contact met Gemeente HalderbergeNummer
Algemeen14 0165

Overige contactmogelijkheden Gemeente Halderberge klantenservice

Gemeente Halderberge opzeggen

Gemeente Halderberge direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente halderberge.

Gemeente Halderberge ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Halderberge? Laat ons je ervaring met Gemeente Halderberge weten!
Beoordeel Gemeente Halderberge

Adres Gemeente Halderberge klantenservice

Parklaan 15, 4730 AA
Oudenbosch
Rapportcijfer Gemeente Halderberge klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Halderberge klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Halderberge klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Halderberge Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Halderberge klantenservice?

1 reviews over “Gemeente Halderberge”

  1. Rapportcijfer: 8

    de receptie is gewoon niet goed te bereiken meer als 20 min in de wacht gestaan toen de telefoonverbinding maar verbroken gewoon schandalig