Gemeente Heerlen

 klantenservice

<h2>Over de gemeente Heerlen</h2>

De gemeente Heerlen is gelegen in het zuiden van de provincie Limburg. De gemeente telt ongeveer 87.500 inwoners en heeft een oppervlakte van 45,5 vierkante kilometer. Na Maastricht, Venlo en Sittard-Geleen is Heerlen de grootste gemeente van Limburg.

Pas nadat Heerlen haar eigen spoorlijn kreeg in het einde van de negentiende eeuw begon hoofdplaats Heerlen op de bloeien en groeide in een zeer korte tijd van een plattelandsdrop tot een stad. Door deze grote verandering is de Heerlense gemeenschap dan ook ingrijpend veranderd. Zo heeft bijvoorbeeld het Heerlense dialect plaats moeten maken voor het Limburgs.

<h2>Contact</h2>

In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking voor de gemeente Heerlen heeft, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 045. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland de klantenservice wil contacteren, dan kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 455605040. Mocht u de gemeente Heerlen liever via de digitale weg willen bereiken, dan kun u dat doen door het online meldingsformulier (voor meldingen over de openbare ruimte), het online klachtenformulier (voor klachten over de dienstverlening van de gemeente Heerlen) of het contactformulier (voor alle overige vragen) in te vullen. U vindt deze formulieren terug op de website van de gemeente Heerlen. Tevens kunt u een bericht achterlaten op één van de social media pagina’s van de gemeente, de klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Het is helaas niet mogelijk om de gemeente Heerlen per e-mail te contacteren. Het is uiteraard wel mogelijk om per post contact op te nemen met de gemeente Heerlen. Dit kunt u doen door uw brief te adresseren aan Postbus 1, 6500 AA Heerlen.

U kunt natuurlijk ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Heerlen. Deze is gevestigd op Geleenstraat 27, 6411 HP Heerlen. De publiekshal van het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 14.00 uur. Daarnaast is er een extra avondopenstelling op donderdagavond tot 20.00 uur. U kunt hier echter alleen op afspraak terecht, deze kunt u gemakkelijk en snel maken via de website of door contact op te nemen met de klantenservice.

Om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt in de gemeente Heerlen kunt u zich abonneren op de digitale nieuwsbrief van de gemeente. Dit kunt u doen via de website, waarbij u vervolgens kunt aangeven in wat voor soort informatie omtrent de gemeente Heerlen u geïnteresseerd bent. Daarnaast heeft de gemeente ook haar eigen app waar u gemakkelijk een afspraak kunt maken bij de gemeente, meldingen kunt doorgeven en tevens het laatste nieuws kunt lezen.

Contact met Gemeente Heerlen

Openingstijden Gemeente Heerlen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Heerlen klantenservice

Contact met Gemeente HeerlenNummer
Algemeen14 045

Overige contactmogelijkheden Gemeente Heerlen klantenservice

Gemeente Heerlen opzeggen

Gemeente Heerlen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente heerlen.

Gemeente Heerlen ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Heerlen? Laat ons je ervaring met Gemeente Heerlen weten!
Beoordeel Gemeente Heerlen

Adres Gemeente Heerlen klantenservice

Geleenstraat 25 - 27
Heerlen
Rapportcijfer Gemeente Heerlen klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Heerlen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Heerlen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Heerlen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Heerlen klantenservice?

1 reviews over “Gemeente Heerlen”

  1. Rapportcijfer: 8

    Wanneer krijg ik die 800euro terug Hannievansluijsdam joostvanvondelstraat 1716416 ar