Gemeente Hellendoorn

<h2>Over de gemeente Hellendoorn</h2>

De gemeente Hellendoorn is gelegen in het midden van de provincie Overijssel en maakt deel uit van de regio Twente. De gemeente heeft ongeveer 35.600 inwoners, welke zijn verdeeld over een totale oppervlakte van 139 vierkante kilometer. De hoofdplaats van de gemeente is niet het gelijknamige dorp Hellendoorn (welke overigens wel deel uitmaakt van de gemeente), maar de plaats Nijverdal.

De gemeente Hellendoorn is voornamelijk bekend vanwege de vestiging van attractiepark ‘Avonturenpark Hellendoorn’, welke jaarlijks vele toeristen naar de gemeente trekt.

<h2>Contact</h2>

In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking voor de gemeente Hellendoorn heeft, dan kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0548. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar 0031 548630000. In het geval van calamiteiten omtrent de openbare ruimte buiten kantooruren kunt u vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week bellen naar 06 – 54347295. Tevens is het mogelijk om uw vragen per fax aan de gemeente Hellendoorn te stellen, dit doet u door uw bericht te versturen naar faxnummer 0548 – 510504. Mocht u de gemeente Hellendoorn liever via de digitale weg willen contacteren, dan kunt u dit doen door het contactformulier in te vullen, een e-mailbericht te sturen naar gemeentebestuur@hellendoor.nl of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente. De klantenservice van de gemeente Hellendoorn is actief op zowel Facebook als Twitter. Tevens is het mogelijk om per post contact op te nemen met de gemeente Hellendoorn, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 200, 7440 AE Nijverdal.

U kunt uiteraard ook altijd terecht op het gemeentehuis van de gemeente Hellendoorn, deze is gevestigd op Willem-Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal. Het navigatieadres hiervoor is Máximastraat 8, 7442 NW Nijverdal, u vindt het gemeentehuis op 50 meter loopafstand. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur zonder afspraak op het gemeentehuis terecht. Daarnaast is het gemeentehuis op afspraak geopend van maandag tot en met woensdag tussen 13.00 en 17.00 uur, op donderdag tussen 13.00 en 20.00 uur en op vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur. Een afspraak kunt u gemakkelijk zelf via de website van de gemeente Hellendoorn maken of door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van de gemeente via eerdergenoemd telefoonnummer.

Openingstijden Gemeente Hellendoorn klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Hellendoorn

Telefoonnummer Gemeente Hellendoorn klantenservice

Telefoonnummer
14 0548
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Hellendoorn klantenservice

Willem-Alexanderstraat 7
Nijverdal

E-mailadres Gemeente Hellendoorn klantenservice

Gemeente Hellendoorn opzeggen

Gemeente Hellendoorn direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente hellendoorn.

Gemeente Hellendoorn ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie