Gemeente Landgraaf

 klantenservice

Over de gemeente Landgraaf

De gemeente Landgraaf is gelegen in het zuiden van Limburg. De gemeente telt ruim 37.000 inwoners en ligt in de Oostelijke Mijnstreek.
De gemeente bestaat formeel gezien uit één kern, namelijk Landgraaf. Feitelijk bestaat de gemeente nog steeds uit verschillende kernen: Rimburg, Schaesberg, Nieuwenhagen en Waubach.

Ontstaan

De gemeente Landgraaf is in 1982 ontstaan uit een fusie tussen de vroegere gemeenten Nieuwenhagen, Schaesberg en Ubach over Worms. Sinds 1986 wordt Landgraaf ook als plaatsnaam gebruikt, omdat de kernen aan elkaar zijn gegroeid.

Wat Landgraaf te bieden heeft

SnowWorld is een van de bekendste attracties van Landgraaf. SnowWorld is ’s werelds grootste overdekte wintersportresort. Daarnaast zijn ook de wereldtuinen van Mondo Verde zeer bekend. Dit is een uniek themapark waar wereldtuinen zijn gecombineerd met attracties voor kinderen. Andere bezienswaardigheden in de gemeente zijn Slot Schaesberg, het Artland kasteel Strijthagen en de langste openluchttrap van Nederland op de Wilhelminaberg. De trap is 508 treden lang en bovenop de berg is een uitzichtplatform geïnstalleerd.

Contactgegevens

U kunt de gemeente Landgraaf op verschillende manieren bereiken. Telefonisch is de gemeente bereikbaar via 14045. Het telefoonnummer is bereikbaar tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is dit centrum alleen op afspraak geopend van 8.30 – 12.30 uur en 13.30-16.30 uur. Op donderdag is het centrum ook geopend van 16.30 – 19.00 uur. Op woensdag is er vrije inloop van 8.30 – 12.30 uur en 13.30 – 16.30 uur.
Het gemeentehuis is gevestigd aan het Emile Erensplein 55 in Landgraaf. Het is daarnaast ook mogelijk om een e-mail te sturen naar gemeente@landgraaf.nl. Schriftelijke post adresseert u aan Postbus 31000, 6370 AA Landgraaf.
Voor afspraken met de burgemeester, wethouders of specifieke ambtenaren van de gemeente kunt u terecht in het raadhuis. Het raadhuis is gevestigd aan het Raadhuisplein 1 in Landgraaf.

Contact met Gemeente Landgraaf

Openingstijden Gemeente Landgraaf klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Landgraaf klantenservice

Contact met Gemeente LandgraafNummer
Algemeen14 045

Overige contactmogelijkheden Gemeente Landgraaf klantenservice

Gemeente Landgraaf opzeggen

Gemeente Landgraaf direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente landgraaf.

Gemeente Landgraaf ervaringen

3 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Landgraaf? Laat ons je ervaring met Gemeente Landgraaf weten!
Beoordeel Gemeente Landgraaf

Adres Gemeente Landgraaf klantenservice

Raadhuisplein 1
Landgraaf
Rapportcijfer Gemeente Landgraaf klantenservice: 8.7

Rapportcijfer is gebaseerd op 3 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Landgraaf klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Gemeente Landgraaf klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Landgraaf Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Landgraaf klantenservice?

3 reviews over “Gemeente Landgraaf”

 1. Rapportcijfer: 10

  Hallo, Heb een opmerking over de voortgang bij herbouw kasteel Schaesberg.
  Er zit geen schot in de herbouw. Geen moderne🎉 aanpak. Geen you tube kanaal over voortgang moest makkelijk zijn om 1 miljoen volgers te krijgen met de daarbij behorende inkomsten. Geen Patreon met betalende leden. Leiding van project bestaat uit oude mensen geen aanpak die niet bij deze tijd hoort. Zorg erg ervoor dat het geen bezigheid therapie wordt voor gepensioneerden ( ben zelf met pensioen haha) over 10 jaar einde oefening.
  Ga zo verder over 300 jaar klaar.
  Er gaat gemeenschaps geld naar naar dit project dus gemeente Landgraaf wanneer je onderneemt actie en grijp je in stel bekwame leiding aan. Bestaande uit jonge mensen. Controleer wat er met het geld gebeurt en of dat nog wel op een effectieve moderne manier gebeurt. In 12 jaar alleen 1 trap en archeologische onderzoek en een poortgebouw dat nog steeds niet klaar is wat is er met al dat gemeenschaps geld gebeurt? De tijd van “stuif es in” is voorbij en komt nooit meer terug.. Een meer moderne aanpak dat is wat nodig is. Ga ook eens in Kessel kijken daar herbouw van kasteel Keverberg daar herbouw in relatief korte tijd ook geen 12 jaar nodig voor archeologische onderzoek dit is totaal belachelijk 12 jaar na begin herbouw nog archeologische onderzoek. De steigers hoeven niet uit fe 17e eeuw te zijn controleer maar eens of deze nog voldoen aan de huidige veiligheids eisen.😊😮😢😢
  Voor de duidelijkheid ik behoor tot de generatie die het kasteel nog gezien heeft voor afbraak.
  Vriendelijke groeten Marcel van Birgelen-Mehmed

 2. Rapportcijfer: 8

  Goedemorgen,
  Wij hebben een vraagje…
  Is het trottoir een opslagplaats?
  In de Groenstraat nummer 62 staan al 3 maanden een hele grote stapel betonblokken op het trottoir.
  Over 2 weken is carnaval en de optocht wordt in de Groenstraat opgesteld.
  Mijn vraag….kan dit zomaar?
  Dan kunnen wij ook al de plastic zakken 1 week van te voren buiten zetten.
  Hopende op Uw reactie en iets ondernemen onderteken ik Thea Kulter

 3. Rapportcijfer: 8

  KLACHT: Ieder jaar met PinkPop heb ik een probleem. Dit is het vierde jaar op rij dat ik geen doorrijkaart voor PinkPop heb ontvangen. Het verveeld enorm en frustreert.
  Ik woon in een rijtjeshuis buren ontvangen allemaal een kaart IK NIET.
  Kan daar niet eens een aantekening van gemaakt worden, beter nog een extra kaart printen om het laatste huis van de rijtjes woning (ik dus) om ook een kaart in de brievenbus te stoppen.
  Ik werk helaas 40 uur in de week, werktijden van 9-17 uur. Ik heb niet te tijd en ook geen zin om na mijn werkdag nog EXTRA bij een gemeentehuis langs te gaan om een doorrijkaart te halen.
  Kinderen moeten opgehaald worden, eten koken, boodschappen doen, wassen, poetsen en wat al nog niet meer…..het frustreert enorm.
  Alvast bedankt