Front Runner

 klantenservice

Over Front Runner

Front Runner is een Nederlandse keten van winkels gespecialiseerd in ‘sneakers, snapbacks en streetwear’. Het bedrijf begon met één winkel in het centrum van Utrecht in 1991. Het succes van de winkel groeide gestaag en inmiddels heeft Front Runner, ruim 20 jaar later, 15 verschillende winkels verspreid over het hele land.
Het assortiment van Front Runner bestaat uit sneakers, zonnebrillen, rugzakken, petten, sokken, broeken, shirts et cetera. In het assortiment vindt u merken zoals New Balance, Dr. Martens, Dickies, Nike, Vans, Herschel Supply, Converse, Clarks, Adidas, Levi’s en nog veel meer.
Sinds 2009 heeft Front Runner ook haar eigen webshop waar u zonder moeite vanuit huis uit het gehele assortiment kunt bestellen. Wanneer u op werkdagen vóór 21.00 uur uw bestelling online plaatst, wordt deze binnen 24 uur verwerkt en naar u verzonden. Bij bestellingen van boven de €100,- zijn de verzendkosten gratis. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling na 4 tot 6 werkdagen op te halen bij één van de winkels van Front Runner, deze service is geheel kosteloos.
Tenslotte heeft Front Runner voor haar vaste klanten de Front Runner Connect Card. Dit is een klantenpas waarbij u kunt profiteren van speciale aanbiedingen en automatisch punten kunt sparen die geld waard zijn (bij elke €20,- die u besteedt ontvangt u één spaarpunt ter waarde van €1,-). U kunt de Connect Card gratis aanvragen via de website.

Contact

Indien u een vraag heeft kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Front Runner. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 21.00 uur bereikbaar op 030 – 2192644. Indien u de klantenservice digitaal wenst te contacteren, kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, of door een e-mailbericht te sturen naar klantenservice@frontrunner.nl. Front Runner zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, over het algemeen is dit na 1 werkdag. Tevens kunt u uw vraag via de sociale media stellen, de klantenservice van Front Runner is actief op zowel Facebook als Twitter. Tenslotte kunt u ook uw vragen per post stellen, dit doet u door uw brief te adresseren aan Front Runner Nederland B.V., Parkerbaan 1, 3439 MC Nieuwegein. Het hoofdkantoor van Front Runner is op ditzelfde adres gevestigd.
Wanneer u uw bestelling weer wil retourneren, kunt u deze samen met het ingevulde retourformulier terugzenden naar Front Runner Nederland B.V., T.a.v. Klantenservice, Parkerbaan 1, 3439 MC Nieuwegein.

Contact met Front Runner

Openingstijden Front Runner klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
12:00 -21:00
Dinsdag
12:00 -21:00
Woensdag
12:00 -21:00
Donderdag
12:00 -21:00
Vrijdag
12:00 -21:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Front Runner klantenservice

Contact met Front RunnerNummer
Algemeen030 – 2192644

Overige contactmogelijkheden Front Runner klantenservice

Front Runner opzeggen

Front Runner direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/front runner.

Front Runner ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Front Runner? Laat ons je ervaring met Front Runner weten!
Beoordeel Front Runner

Adres Front Runner klantenservice

Parkerbaan 1
Nieuwegein
Rapportcijfer Front Runner klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Front Runner klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Front Runner klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Front Runner Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Front Runner klantenservice?

1 reviews over “Front Runner”

 1. Rapportcijfer: 8

  Goede dag,

  Ik ben 64 jaar en ik wil gedoopt worden, ik heb afspraken gemaakt mensen die mij willen dopen maar ik hoor niks dat is niet leuk. ik lees veel boeken van Tom ook het boek De Kracht van de Waterdoop en daar
  lees ik over de Wedergeboorte, ik geloof in GOD-JEZUS en de HEILIGE GEEST. en dat Jezus de zoon van God is en aan de rechterhand van GOD staat. Ik woon in Hoofddorp is er iemand in die omgeving die mijn wil dopen, ik vraag het vaak aan JEZUS waarom duurt het zo lang het dopen. AUB laat iemand mijn dopen , graag in omg Hoofddorp.

  Vriendelijke groet,

  Michiel van Marle