Hertz

 klantenservice

<h2>Over Hertz</h2>

Hertz is een internationaal opererend Amerikaans autoverhuurbedrijf. Hertz is wereldwijd actief in het autoverhuurbranche. Het bedrijf werd in 1918 opgericht door de toen 22-jarige Walter Jacobs. Jacobs startte met een aantal zelf gerepareerde T-Fords en breidde het bedrijf in vijf jaar uit tot een onderneming met een jaaromzet van 1 miljoen dollar. Vijf jaar na de oprichting, in 1923, verkocht Jacobs het bedrijf aan John Hertz. Hertz verhuurt inmiddels auto’s in Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Canada, Europa/Midden-Oosten/Afrika. Het bedrijf is de grootste verhuurorganisatie voor voertuigen ter wereld en heeft vestigingen in meer dan 150 landen en op 8100 locaties. De vestigingen van Hertz zijn veelal gelegen op strategische plekken zoals vliegvelden en in stadscentra.

<h2>Aanbod</h2>

Op de website van Hertz vindt u een overzicht van alle voertuigen die door Hertz te huur worden aangeboden. Dit voertuigoverzicht verschilt per land. U kunt via de website een auto reserveren, en ook de reservering weer wijzigen of annuleren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om direct een auto te huren vanaf het vliegveld, u kunt de exacte tijd waarop u de auto wilt huren meteen doorgeven. U kunt direct betalen bij de reservering, of later wanneer u de auto heeft gehuurd en weer inlevert. Hertz biedt ook andere services aan, zoals busjes voor een verhuizing of routebegeleiding. Voor een overzicht van de services die Hertz biedt in uw land kunt u het beste op de website kijken.

<h2>Contact</h2>

De klantenservice van Hertz is te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)20 201 3519 van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur. U kunt hier terecht als u algemene vragen heeft over Hertz. Als u vragen heeft over Hertz kunt u het beste alvorens te bellen eerst op de website kijken bij de antwoorden op de veel gestelde vragen. Als het antwoord op uw vraag hier niet bij staat kunt u ook contact opnemen door een email te sturen naar het e-mailadres info@hertz.nl. De Internet help desk van Hertz is te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)20 201 3764, hier kunt u terecht voor al uw vragen betreffende de website. Daarnaast is er een apart telefoonnummer voor het maken van reserveringen, als u wilt reserveren kunt u bellen met het telefoonnummer +31 (0)20 201 3512. U kunt bellen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:30 uur. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rond Hertz kunt u de Facebook of Twitter pagina bezoeken.

Contact met Hertz

Openingstijden Hertz klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -18:00
Dinsdag
08:30 -18:00
Woensdag
08:30 -18:00
Donderdag
08:30 -18:00
Vrijdag
08:30 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Hertz klantenservice

Contact met HertzNummer
Algemeen020 - 201 35 19

Overige contactmogelijkheden Hertz klantenservice

Hertz opzeggen

Hertz direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/hertz.

Hertz ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Hertz? Laat ons je ervaring met Hertz weten!
Beoordeel Hertz

Adres Hertz klantenservice

Siriusdreef 34/36
Hoofddorp

Laat ons je ervaring met de Hertz klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Hertz klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Hertz Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Hertz klantenservice?