Nissan

Over Nissan

Nissan is een Japanse autofabrikant, die wereldwijd auto’s produceert. Het automerk startte in 1914 onder de naam DAT. Na diverse naamswijzigingen ging het automerk in de jaren dertig van de twintigste eeuw verder als Nissan Motor Company.

Nissan heeft fabrieken staan in alle belangrijke landen van de wereld. In Europa bevindt de belangrijkste autofabriek zich in het Verenigd Koninkrijk. Het officiële hoofdkwartier staat in Yokohama, Japan. Het Europese hoofdkwartier bevindt zich in het Franse Montigny.

De autofabrikant levert verschillende producten. Nissan maakt niet alleen personenauto’s, maar ook sportwagens, lichte vrachtwagens en vierwielaandrijvingen.

Samenwerking met Renault

In het laatste decennium van de twintigste eeuw stond Nissan er financieel slecht voor. Een oplossing voor de tegenvallende verkoopcijfers en resultaten werd gevonden in een samenwerking tussen Nissan en Renault. Sinds 1999 werken deze automerken intensief met elkaar samen en zijn ze in het bezit van wederzijdse aandelenbelangen.

Duurzaamheid

Nissan streeft naar het produceren van milieuvriendelijke auto’s onder milieuvriendelijke omstandigheden. Er worden steeds meer gerecyclede materialen gebruikt in de auto onderdelen, zonder aan kwaliteit en veiligheid in te boeten. Ook worden de onderdelen en materialen van de auto’s zoveel mogelijk hergebruikt en gerecycled.
De Japanse fabrikant spant zich ook in om de CO2-uitstoot terug te dringen. In de fabriek in het Verenigd Koninkrijk wordt elektriciteit opgewekt door middel van zonne- en windenergie.

Contactgegevens

U kunt telefonisch contact opnemen met Nissan Nederland via 0800-0231513. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar netherlands@nissan-services.eu. Ook is het mogelijk om schriftelijk contact te zoeken. Uw post adresseert u dan aan Nissan Nederland, afdeling Klantenrelaties, postbus 56823, 1040 AV Amsterdam.

Daarnaast kunt u altijd terecht bij uw dichtstbijzijnde dealer. De specifieke dealers en hun contactgegevens vindt u op de website. Bestaande klanten van Nissan Nederland kunnen op de website inloggen via You+Nissan en gebruik maken van online diensten.

Openingstijden Nissan klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Nissan

Telefoonnummer Nissan klantenservice

Telefoonnummer
0800 - 023 15 13
Belkosten
gratis

Adres Nissan klantenservice

Boeingavenue 275
Schiphol-Rijk

Nissan opzeggen

Nissan direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/nissan.

Nissan ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie