MandMDirect

MandMDirect: grote merken, lage prijzen

Het in 1987 opgerichte MandMDirect is een Britse online kledingwinkel. In het Verenigd Koninkrijk geldt de keten als de op een na grootste. MandMDirect streeft ernaar om u als klant de grootste en bekendste merken tegen aantrekkelijke prijzen te leveren. De keten is constant op zoek naar de beste deals voor de hele familie. U vindt bij de modeketen een breed assortiment dames-, heren- en kinderkleding, maar ook schoeisel. MandMDirect richt zich op opruimingsvoorraden van fabrikanten. Omdat het deze tegen gereduceerde prijzen inkoopt, plukt u daar ook de vruchten van. Er is dus geen sprake van tussenpartijen, maar rechtstreekse deals met fabrikanten.

Breed assortiment van honderden grote merken

MandMDirect valt onder de zogeheten off-price retailers. Zonder gebruik te hoeven maken van speciale kortingscodes of promoties, kunt u rekenen op kortingen tot 75% ten opzichte van de adviesprijs. Niet alleen heeft het in het Verenigd Koninkrijk een stevige positie vergaard, het bedrijf mag zich ook binnen heel Europa toonaangevend noemen. Met een assortiment van honderden grote merken kan dat haast ook niet anders. Naast de reguliere modemerken vindt u bij MandMDirect ook sport- en outdoormerken. Adidas, Nike, Helly Hansen en Timberland zijn slechts enkele voorbeelden. De retailer levert vandaag de dag, ruim dertig jaar na zijn oprichting, aan dertig verschillende landen wereldwijd.

Contact met MandMDirect

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over MandMDirect of een van de door u gekochte producten? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van deze retailer. Wenst u dit telefonisch te doen, dan dient u naar het telefoonnummer in het Verenigd Koninkrijk te bellen. Dit nummer betreft +0044 1568619521. MandMDirect heeft geen Nederlands postadres. Indien u een brief wenst te sturen, maakt u gebruik van het volgende adres: MandMDirect Ltd., Customer Contact Centre, Clinton Road, Leominster, Herefordshire, HR6 0SP, Verenigd Koninkrijk.

Instagram: https://www.instagram.com/mandmdirect/

Openingstijden MandMDirect klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
MandMDirect

Telefoonnummer MandMDirect klantenservice

Telefoonnummer
+0044 1568619521
Belkosten
Onbekend

Adres MandMDirect klantenservice

E-mailadres MandMDirect klantenservice

MandMDirect opzeggen

MandMDirect direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/mandmdirect.

MandMDirect ervaringen

7 ervaringen.

7 gedachten over “MandMDirect”

  1. Kwam deze webshop op het spoor via jullie website en wil jullie bedanken! Super webshop!!

  2. Lekker voordelig shoppen, ik ben heel blij met MandM. Koop hier voor het hele gezin.

  3. Een goede shop om in de gaten te houden. Hier vind je A-merken tegen een mooie prijs. Je moet het wel goed in de gaten houden.

  4. Waanzinnige aanbiedingen. Heb hier nieuwe nikes gekocht met 70% korting. Heel blij mee!!

  5. Goede webshop met spectaculaire aanbiedingen. Koop hier vaak sportkleding.

  6. A-merken super goedkoop. Heb hier veel nieuwe kleding en schoenen gekocht. Heel erg blij mee!!

  7. Ken deze shop van mijn tijd in Engeland. Zeer populair en een erg groot assortiment.

Plaats een reactie