Primark

 klantenservice

Over Primark

De Primark is een budgetkledingketen die bij de goedkoopste leveranciers kleding bestelt. De leveranciers waarbij Primark bestelt maken kleding van eenvoudige ontwerpen en simpele stoffen – de kleding wordt verkocht onder een van de eigen merknamen van de Primark. Alle goederen zijn speciaal gemaakt in opdracht van Primark en staat in het teken van het Ethical Trading Initiative, wat een samenwerkingsverband van bedrijven, vakbonden en NGO’s is die samenwerken aan het beschermen van arbeidsrechten. Primark staat in het teken van betaalbare Fair Trade kleding en vindt het dan ook belangrijk om dit na te jagen. De Primark winkels zijn dan ook voorzien van groene energie. Meer informatie wordt hierover op de website van Primark gegeven, zodat de meest gestelde vragen van de klant meteen beantwoord worden en Primark de kans krijgt uit te leggen hoe ze er voor zorgen dat duurzaamheid de basis is van alles wat ze doen. De klant staat dan ook hoog bij Primark in het vaandel en vandaar dat de Primark klantenservice is opgezet.

Veelgestelde vragen

Voordat u contact opneemt met de Primark klantenservice is het misschien verstandig om een kijkje te nemen tussen de veelgestelde vragen. Vragen die u hier kunt vinden hebben te maken met bijvoorbeeld ruilen en retourneren, Primark-cadeaubonnen en de verzorging van kledingstukken. Denk bijvoorbeeld aan het eventueel retourneren of ruilen van ondergoed of het belang van een kassabon bij het ruilen of retourneren van een beschadigd artikelen. Ook vragen over de geldigheidsduur van cadeaubonnen en het bekijken van het saldo op een cadeaubon worden hier behandeld.

Primark klantenservice

Ook is het mogelijk om op de website via het contactformulier klachten over uw product door te geven of een vraag te stellen die niet bij de veelgestelde vragen behandeld is. Voordat u uw vraag kunt stellen, is het verplicht om uw naam en e-mail in te voeren zodat Primark uw vraag goed kan beantwoorden. Daarnaast is het vereist om een onderwerp te kiezen dat bij uw vraag past. Uw gegevens worden niet gebruikt voor reclamedoeleinden.

Social Media

Daarnaast kunt u Primark ook op verschillende social media sites vinden. Zo heeft Primark een nieuwsbrief waarop u zich kunt abonneren, maar kunt u hen ook bereiken op Facebook door te zoeken op Primark. Ook kunt u Primark bereiken op Twitter via @Primark voor dringende vragen of opmerkingen die niet kunnen wachten en direct contact vereisen.

Postadres

Tenslotte is het ook nog mogelijk om via post met Primark te corresponderen. U kunt uw brief opsturen naar Primark Stores Limited, Primark House, 41, West Street, Reading, Berkshire, RG1 1TZ, Vereniging Koninkrijk.

Contact met Primark

Openingstijden Primark klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
00:00 -18:00

Telefoonnummers Primark klantenservice

Contact met PrimarkNummer
Algemeen020 - 406 44 44

Overige contactmogelijkheden Primark klantenservice

Primark opzeggen

Primark direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/primark.

Primark ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Primark? Laat ons je ervaring met Primark weten!
Beoordeel Primark

Adres Primark klantenservice

Strawinskylaan 3105
Amsterdam
Rapportcijfer Primark klantenservice: 1.5

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Primark klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Primark klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Primark Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Primark klantenservice?

2 reviews over “Primark”

 1. Rapportcijfer: 1

  Communicatie van medewerkers naar klanten kan en moet beter en vriendelijker.

  Voorraad mag wel wat meer zijn zowel in grote als kleine filialen
  Indicatie voorraad winkels moet verbeterd worden op de website

  Telefoon nummer en email hoofdkantoor moet vermeld worden voor het contracteren

 2. Rapportcijfer: 2

  Ik heb twee hemdjes gekocht binnen 2 dagen waren ze kapot Turkse mail we antwoorden na drie werkdagen Nou je bent 2 weken verder in hoort niks van ze f*** off
  Pfff