Ford Nederland

<br /> <b>Warning</b>: Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Over Ford Nederland

Ford Nederland maakt onderdeel uit van de Amerikaanse autofabrikant Ford. Het bedrijf is opgericht in 1903 onder de naam Ford Motor Company door Henry Ford. Het merk richtte zich er vanaf haar beginjaren op om auto’s betaalbaar en bestuurbaar te maken voor de gewone burgers. Ford was het eerste merk waarbij het mogelijk was om tegen een meerprijs extra onderdelen toe te voegen. Henry Ford had daarnaast een groot aandeel in de ontwikkeling van massaproductie; hij ontwikkelde de assemblageband.

In de loop van de jaren kreeg Ford Motor Company meerdere automerken onder zich, waaronder Volvo, Jaguar en Aston Martin. Door de kredietcrisis en een reorganisatie maken vandaag de dag alleen Ford, Lincoln en Mazda nog onderdeel uit van het bedrijf.
Het ovale handelsmerk is kenmerkend voor Ford. Dit herkenbare teken is al meer dan vijftig jaar in gebruik en zichtbaar op alle producten van het bedrijf.

Milieu en innovatie

Ford richt zich op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf probeert onder meer de uitstoot van diesel terug te dringen. De auto’s en motoren voldoen aan de eisen die zijn gesteld aan uitstoot. Daarnaast streeft het bedrijf ook naar een efficiënt brandstofverbruik.
Op het gebied van innovatie houdt Ford zich bezig met slimme ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen richten zich vooral op de bestuurders-ondersteuning, het vermogen en de veiligheid van de auto.

Contactgegevens

Ford Nederland is op verschillende manieren te bereiken. U kunt telefonisch contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar 070-7703777. Vragen of opmerkingen kunt u ook mailen naar klanten@ford.com of schriftelijk adresseren aan Ford Nederland, t.a.v. CRC, Postbus 795, 1000 AT Amsterdam.

Op de website van Ford Nederland is het mogelijk om de verschillende Ford-dealers en –werkplaatsen te zoeken en contactgegevens te vinden. Ook kunt u via de website een proefrit aanvragen en brochures of prijslijsten downloaden.

Contact met Ford Nederland

Openingstijden Ford Nederland klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Ford Nederland klantenservice

Contact met Ford NederlandNummer
Algemeen070-7703777

Overige contactmogelijkheden Ford Nederland klantenservice

Ford Nederland beoordelen

Hoe zou jij Ford Nederland beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ford Nederland opzeggen

Ford Nederland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ford nederland.

Ford Nederland ervaringen

4 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Ford Nederland? Laat ons je ervaring met Ford Nederland weten!
Beoordeel Ford Nederland

Adres Ford Nederland klantenservice

Amsteldijk 216
Amsterdam

4 reviews over “Ford Nederland”

 1. Bij mij hetzelfde! Twee nokkenassolenoids bleken olie te lekken bij de nokkenasversteller. De olie bleek ook al door de kabelboom te zijn gelopen. Kabelboom moest besteld worden en dat kan lang duren. Er kan niet meer verantwoord gereden worden met mijn Ecosport. Uit Verzekeringscertificaat blijkt dat dit gedekt is en dat ik recht heb op vervangend vervoer. Ik ben ook niet meer teruggebeld. Sterker nog, mails worden ongelezen verwijderd. Ze hebben totaal geen idee wat voor impact dit heeft.

 2. Onbeschofte afhandeling

  Ford laat zich helemaal niet meer horen! Verzekeringscertificaat wat ze bij verkoop aanpraten is oplichterij! Ford had beloofd binnen 3 werkdagen te reageren. Nooit meer wat gehoord. Nogmaals mail gestuurd, maar deze werd ongelezen verwijderd. Met de Ecosport kan niet meer verantwoord gereden worden omdat

 3. Ik heb een een ford met kenteken Kd-824-L. . De aircon werkt zeer slecht. Het gas is bijgevuld en alles is onderzocht en nagekeken. . Wat is de reden?

 4. Ford Nederland zou mij afgelopen woensdag bellen om de problemen met mijn Ford te bespreken.
  Ze hebben mij nooit gebeld.
  Hier blijf je dan de hele dag voor thuis zitten.

Laat ons je ervaring met de Ford Nederland klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Ford Nederland klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie