Ford Nederland

Over Ford Nederland

Ford Nederland maakt onderdeel uit van de Amerikaanse autofabrikant Ford. Het bedrijf is opgericht in 1903 onder de naam Ford Motor Company door Henry Ford. Het merk richtte zich er vanaf haar beginjaren op om auto’s betaalbaar en bestuurbaar te maken voor de gewone burgers. Ford was het eerste merk waarbij het mogelijk was om tegen een meerprijs extra onderdelen toe te voegen. Henry Ford had daarnaast een groot aandeel in de ontwikkeling van massaproductie; hij ontwikkelde de assemblageband.

In de loop van de jaren kreeg Ford Motor Company meerdere automerken onder zich, waaronder Volvo, Jaguar en Aston Martin. Door de kredietcrisis en een reorganisatie maken vandaag de dag alleen Ford, Lincoln en Mazda nog onderdeel uit van het bedrijf.
Het ovale handelsmerk is kenmerkend voor Ford. Dit herkenbare teken is al meer dan vijftig jaar in gebruik en zichtbaar op alle producten van het bedrijf.

Milieu en innovatie

Ford richt zich op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf probeert onder meer de uitstoot van diesel terug te dringen. De auto’s en motoren voldoen aan de eisen die zijn gesteld aan uitstoot. Daarnaast streeft het bedrijf ook naar een efficiënt brandstofverbruik.
Op het gebied van innovatie houdt Ford zich bezig met slimme ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen richten zich vooral op de bestuurders-ondersteuning, het vermogen en de veiligheid van de auto.

Contactgegevens

Ford Nederland is op verschillende manieren te bereiken. U kunt telefonisch contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar 070-7703777. Vragen of opmerkingen kunt u ook mailen naar klanten@ford.com of schriftelijk adresseren aan Ford Nederland, t.a.v. CRC, Postbus 795, 1000 AT Amsterdam.

Op de website van Ford Nederland is het mogelijk om de verschillende Ford-dealers en –werkplaatsen te zoeken en contactgegevens te vinden. Ook kunt u via de website een proefrit aanvragen en brochures of prijslijsten downloaden.

Openingstijden Ford Nederland klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Ford Nederland

Telefoonnummer Ford Nederland klantenservice

Telefoonnummer
070-7703777
Belkosten
lokaal tarief

Adres Ford Nederland klantenservice

Amsteldijk 216
Amsterdam

E-mailadres Ford Nederland klantenservice

E-mailadres

Ford Nederland opzeggen

Ford Nederland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ford nederland.

Ford Nederland ervaringen

2 ervaringen.

2 gedachten over “Ford Nederland”

  1. Ik heb een een ford met kenteken Kd-824-L. . De aircon werkt zeer slecht. Het gas is bijgevuld en alles is onderzocht en nagekeken. . Wat is de reden?

  2. Ford Nederland zou mij afgelopen woensdag bellen om de problemen met mijn Ford te bespreken.
    Ze hebben mij nooit gebeld.
    Hier blijf je dan de hele dag voor thuis zitten.

Plaats een reactie