Park-Line

Over Park-line

Park-line is een bedrijf dat gespecialiseerd is in parkeertechnieken via smartphones. Met Park-line kunt u zorgeloos op straat en in de ruim 400 aangesloten parkeergarages door heel Nederland parkeren. U kunt snel, makkelijk en goedkoop parkeren waarbij u betaalt met behulp van uw mobiele telefoon. U kunt in steeds meer gemeenten gebruik maken van Park-line. In een van de aangesloten parkeergarages parkeren kan via de Park-line garagekaart, op de website staan alle garages in Nederland vermeld die deze kaart accepteren.

Aanbod

Met behulp van de Park-line app kunt parkeren via uw smartphone, dit kan via iPhone, Android, Windows Phone of BlackBerry 10. U parkeert gemakkelijk door de zone te selecteren en op ‘start’ te drukken, bij terugkomst drukt u in de app simpelweg op ‘stop’. Als u gebruik maakt van Park-line heeft u 24 uur per dag een persoonlijke assistente voor onderweg tot uw beschiking. De persoonlijke assistente kunt u bellen voor, file-informatie, flitsinformatie, nummerinformatie, het weerbericht of informatie over het adres waar u moet zijn.

Voordelen

Met Park-line heeft u geen last meer van dure parkeerboetes, want u stopt de parkeertijd pas bij terugkomst en betaalt altijd achteraf. U hoeft ook nooit meer gebruik te maken van parkeermeters, dit bespaart een hoop tijd en gedoe. Een ander voordeel van Park-line is dat u vrijwel overal kunt parkeren, zo bespaart u al snel tot 20 procent op de parkeerkosten. Daarnaast kunt u met korting parkeren bij Q-Park P+R locaties bij NS Stations. Ook in België kunt u op straat en in parkeergarages gebruik maken van de service van Park-line. Met de Park-line app is het mogelijk om te parkeren in ruim 15 Belgische gemeenten. U kunt in Nederland parkeren op verschillende manieren: telefonisch, per sms, via internet of via de app, zo is er altijd een manier die bij u past. Op de website ziet u op uw persoonlijke pagina een overzichtelijk financieel overzicht van uw parkeeracties.

Contact

De klantenservice van Park-line is te bereiken via het telefoonnummer 0900 – 727 55 46 van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Dit telefoonnummer is er voor algemene vragen over Park-line. Het telefoongesprek kost €0,50 per gesprek. De persoonlijke assistente die u krijgt als u gebruik maakt van Park-line is 24 uur per dag te bereiken op het telefoonnummer 0900-4644464 van maandag tot en met zondag. Als u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws rond Park-line kunt u zich op de website aanmelden voor de periodieke nieuwsbrief. Op social media kanalen zoals Facebook en Twitter vindt u ook actueel nieuws over Park-line.

Openingstijden Park-Line klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Park-Line

Telefoonnummer Park-Line klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 727 55 46
Belkosten
€ 0,50 per gesprek

Adres Park-Line klantenservice

Wisselwerking 40
Diemen

E-mailadres Park-Line klantenservice

E-mailadres
onbekend

Park-Line opzeggen

Park-Line direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/park-line.

Park-Line ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie