Škoda Nederland

Over Škoda

Škoda is een van de oudste autofabrikanten ter wereld. Dit Tsjechische automerk is aan het eind van de negentiende eeuw ontstaan, maar draagt pas vanaf 1926 haar huidige naam.

In 1895 werd in Mlada Boleslav gestart met de productie van fietsen. Daarnaast werd ook de productie van motoren opgestart. Enkele decennia later werd ook de automobiel toegevoegd aan de productie.

Om de marktpositie te vergroten gingen de oprichters Václav Laurin en Václav Klement samenwerken met Emil Škoda. Vanaf dat moment was de naam Škoda voor het automerk een feit.

Sinds 1991 is Škoda een onderdeel van de Volkswagen AG. Binnen deze groep produceert het automerk nog wel zelfstandig auto’s, auto onderdelen, motoren en transmissies. Daarnaast werkt het merk samen met de andere automerken binnen de Volkswagen Group. Hierdoor is er een combinatie ontstaan van de laatste Volkswagen-technieken en het betrouwbare en innoverende Škoda-design. Daarnaast beschikt Škoda ook over een goede prijs-kwaliteit verhouding en brandstofbesparende toepassingen.

Škoda heeft zeven modellen in haar assortiment: de Citigo, Fabia, Roomster, Rapid, Octavia, Yeti en de Superb.

Škoda wereldwijd en in Nederland

Wereldwijd is het automerk vertegenwoordigd in 100 landen. Meer dan 26.000 mensen zijn werkzaam binnen het bedrijf.

In Nederland is er éen Škoda-importeur: Pon Mobiel. Dit bedrijf importeert sinds 1992 auto’s van dit merk naar Nederland.

Contactgegevens

Op de website van Škoda vindt u meer informatie over de specifieke dealers, zoals de contactgegevens en de aangeboden diensten.

Op deze website vindt u ook de veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Dan kunt u contact opnemen via de chat of de telefoon. Tussen 9.00 en 23.00 is het mogelijk om op de website live te chatten met een van de medewerkers.

Telefonisch contact opnemen kan via 0800-2834463. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 14.00 uur.

Voor het stellen van een vraag kunt u ook een e-mail sturen naar info@skoda.nl Ook is het mogelijk om uw schriftelijke post op te sturen. Uw post adresseert u dan aan de Škoda Klantenservice, Postbus 72, 3800 HD Amersfoort.

Openingstijden Škoda Nederland klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Škoda Nederland

Telefoonnummer Škoda Nederland klantenservice

Telefoonnummer
0800 - 283 44 63
Belkosten
gratis

Adres Škoda Nederland klantenservice

Zuiderinslag 2
Leusden

E-mailadres Škoda Nederland klantenservice

E-mailadres

Škoda Nederland opzeggen

Škoda Nederland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/Škoda nederland.

Škoda Nederland ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie